Dobry den,
Potřebuji se připravit na pohovor (už nemam moc casu na to), na kterým jsem byl před 3 týdny a probíhal v Angličtině, jenom ze já angličtinou jsem nepozíval víc jak 5 let a nikdy vlastně jsem ji neumel tak dobře. Jediní problém byl moje angličtině, a mé dali druhou šanci, v rámci 3–4 týdny aby jsem byl připraveny na “prezentaci” a schopni odpovídat na otázky. Já jsem Bulhar, a češtinou taky nemam výbornou, ale už jsem dělal prezentaci v češtinou, pohovory a tak dal, a nikdo s tím nemá problém. Problém je v tom ze pokud mě vezmu na to pozici, angličtině budou požívat každodenně protože můj vedoucí bude Ind, to je projekt spojeny Indie, budou ještě cesty do zahraničí, zatím jenom Indie, casem celosvětově.
Zatím mam učitelka která mi pomáhá 2–3 hodin ve týdnu se základní gramatika ve Angličtině, ale to se jde pomalu protože 2–3h ve týdnu nejsou moc.
Prezentaci mam připravenou, ještě k tomu mam přípravy skript co budou mluvit. Potom mam cca na těch 10–12 nejčastější otázky připravena odpověď.
Potřebuju jestli někdo je schopni mi pomoct se připravit vice, nebo aspoň aby my pomohl s jaký články tady mam se učit ze bych byl připraveni na ten pohovor… i když největší problém je mluveni, psaní ještě nějak to dávám. Nikdo ode mě ne očekává ze 1 měsíc se naučím mluvit angličtině perfektně, ale potřebuju ukázat opravdu ze jsem se zlepšil a ze se starám.
Celkové mam hodně casu se učit, jenom ze nedokážu si udělat plán co a jak mam učit, koukal jsem tady a úplně se pletu a nevím jak mam postupovat krok za krok.
Znám hodně slova ve Angličtině, ale porad to my vyběhne z hlavu když to musím použít, když to uslyším vím co to znamená a dokážu to přeložit.
Dekuju předem,
S pozdravem,
Martin

Vloženo před 7 lety