Dobrý den, dostala jsem za úkol napsat esej o osvobození našeho města (za druhé světové války) Bojím se však, že mám špatně SVOMPT (skladbu slov ve větě) nebo jinou chybu. Název města vždy vynechám, kvůli anonymitě. Mohli byste mi prosím poradit? Děkuji předem
Cz [Název města] se nachází na Moravě. Morava byla osvobozena sovětskou armádou. Jak a kdy byl osvobozen [Název města] ? Toto město bylo osvobozeno právě ruskou armádou 24.dubna 1945. Spolu s [název města] byla osvobozena [názvy dalších dvou měst]. Němci ustoupili do [Název města]. Osvobozování trvalo od 15.dubna. Při osvobození zahynulo několik desítek lidí
Aj [město] is located in Moravia. Moravia was liberated Soviet's army. How and when liberated [město]? This town was liberated just Soviet's army on the 24 of April 1945. [Dvě města] were liberated together with [město]. Germany's soldiers retreated to [město]. Liberation of [město] from Germans was done from the 15 of April. At liberation ¿many people died¿ =toto nevím, jakým způsobem mám zformulovat.
Děkuji předem všem ![]()

Vloženo před 7 lety