letní tábor s výukou AJ

Hezký den všem, prosím o radu, desetiletého syna bych ráda poslala v létě 2011 na tábor s výukou AJ. Jazyk se učí a rád :-) od 1. tř., ale pouze klasickou školní metodou, ráda bych ho trochu víc rozmluvila. Máte někdo kontakt na VYZKOUŠENÝ tábor tohoto zaměření – třeba na týden – s co největší možností kontaktu s AJ? Nabídek je hodně, nejsou nejlevnější a „trochu“ se o něj bojím :-). Jsme z Vysočiny, tak bych uvítala i něco v menší vzdálenosti od nás, ale to není rozhodující. Moc vám děkuju. Dana Chromá

Špatná kategorie :? Napiště to do OSTATNÍ :-)

v sekci „Ostatní“ psal nedávno Woyta o English Campu http://www.helpforenglish.cz/cz/forum/?…
Já jsem se osobně campu nikdy nezúčastnila, protože jsem měla jiné aktivity, ale znala jsem pár lidí z těch, co to pořádali a mohla bych jen doporučit. Účastní se ho totiž i misionáři (většinou z USA a Kanady), takže neformální kontakt s rodilými mluvčími je zde zajištěn. Určitě se s pořadateli můžete seznámit i předem a pak se rozhodnout.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.