Help for English

studium angličtiny v UK nebo USA

 

Máte někdo zkušenost se studiem angličtiny v zahraničí, konkrétně ve Velké Británii nebo USA? Odpovídá cena kvalitě? Jaké bylo ubytování v rodině? Kolik peněz (kapesného) je potřeba ve skutečnosti? Vyplatilo se to?

Ahoj Horatio, zdravím tě:-)
Bohužel zkušenosti nemám (s pobytem v GB nebo USA), ale odepisuji hlavně proto, aby se to téma posunulo zase nahoru. Mě to připadá jako zajímavý a pro pisatele asi dost důležitý dotaz…tak se nestyďte a odpovězte, určitě někdo zkušenosti máte… :-)

ahoj Horatio, byla jsem na rok v USA, konkretne v Oregonu – zapadni pobrezi, pokud mas moznost, rozhodne jed, vyplati se to po vsech strankach, poznas novou kulturu, ziskas rozhled a navic se tak trochu mimodek naucis i anglicky. Jela jsem s Rotary, tim padem byl muj pobyt tam tak trochu i dotovan, i kdyz doma nasi museli ubytovat amika :-). Co se tyce penez, je jen na tobe kolik utratis, pokud bydlis v rodine, nemusis utratit skoro nic… bydlela jsem ve trech rodinach a to je urcite k nezaplaceni, mas bezprostredni kontakt s jejich stylem zivota i kazdodenni anglictinou, setkala jsem se ale i s lidma co spokojeny nebyli, proto si myslim ze je dobry toho o rodine vedet co nejvic predem. Jestli se chces zeptat jeste na neco, muzes klidne napsat… :-)

Děkuju moc kamca.j, napůl už jsem rozhodnutá a tvůj příspěvek mě navnadil. Ještě jednou díky.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.