preklad anotace pro bakalarskou praci

Ahoj všichni moc bych potřebovala pomoct s překladem anotace pro bakalářskou práci kterou mám odevzdat v pondělí, takže mi to dost hoří. Budu moc vděčná všem kteří pomohou.

překlad textu:
Jako téma své absolventské práce jsem si zvolila Hospodářský vývoj mikroregionu Aš, protože z ašského mikroregionu pocházím a je mi velice blízký. V teoretické části jsem definovala pojem mikroregion, jakým způsobem se vymezuje a další teoretické pojmy. V praktické části jsem se zabývala skrze kroniky města Aše skutečným vývojem hospodářství, především textilním průmyslem a papírnictvím. Praktická část je rozdělena do tří částí dle času. V předposlední kapitole jsem se zabývala vytvořenými mikroregiony na území Ašska – Sdružení Ašsko a Přátelé v srdci Evropy. Na závěr jsem zpracovala celkové porovnání hospodářského vývoje města Aše.

ještě mě napadlo… v rámci lehčího překladu mohou být i změny v původním textu

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.