Lexicon 5

Dobry den prajem.

Chcem sa spytat ci ma niekto skusenost s tymto slovnikom. Myslim si ze navstevnici tychto stranok uz maju odskusanych vela slovnikov a vedia posudit klady a zapory.Konkretne by ma zaujimali nazory na elektronicku verziu. Cena je vyzsia, ako u inych slovnikov, ale to by som tu nechcel riesit. Zaujima ma hlavne vas nazor na kvalitu produktu, ci sa oplati investovat. Vopred dakujem

Rozhodně doporučuju. Je to podle mě nejlepší česko-anglický / anglicko-český elektronický slovník na trhu.

Ale jen ta poslední verze, předchozí byly průměrné.

Jo a myslím, že stačí běžná verze za 1800, ačkoli mě platinová verze lákala, 4000 je fakt hodně.

Jo a taky je problém s instalací, protože se slovník „naváže“ na hardware a pokud byste musel přeinstalovat počítač, musíte Lingeu oslovit s vysvětlením, proč slovník chce instalovat znovu, protože ho lze nainstalovat prostě jen jednou a hotovo.

Ale jinak se s ním pracuje fakt hodně dobře.

Nedávno jsem si koupil elektronický Lingea Lexicon 5. Je to dokonalost. Chtěl bych se ale zeptat, jak tam je funkce Užití slov (ikonka U např. u slova “mad” a nabídne to fajn výklad – rozdíl mezi mad, insane, mentally ill), dá se nějak otevřít seznam všech slov, které nabízejí funkci Užití slov? Protože to tak není u všech. Díky

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Roman Svozílek vložený před 14 lety

Rozhodně doporučuju. Je to podle mě nejlepší česko-anglický / anglicko-český elektronický slovník na trhu.

Ale jen ta poslední verze, předchozí byly průměrné.

Jo a myslím, že stačí běžná verze za 1800, ačkoli mě platinová verze lákala, 4000 je fakt hodně.

Jo a taky je problém s instalací, protože se slovník „naváže“ na hardware a pokud byste musel přeinstalovat počítač, musíte Lingeu oslovit s vysvětlením, proč slovník chce instalovat znovu, protože ho lze nainstalovat prostě jen jednou a hotovo.

Ale jinak se s ním pracuje fakt hodně dobře.

Nějaký čas uběhl. Verze platinum je už za cca 2800Kč. Nevyzkoušel jste? Stále přemýšlím o koupi, ale zase si říkám, že bude něco nového,protože od uvedení Lexicon 5 už uběhlo pár let. Když jsem si z jejich webu stáhl demo verzi platinum, tak to moc neběželo.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.