HAVE sb DO sth

Sorry Scorpioa, ale druhou větu máš špatně. Tam je ten infinitiv sakramensky důležitý.no offence

I’m surprised that she got her husband to do the washing up. – Jsem překvapený, že zařídila (postarala se o to), aby její manžel umyl nádobí.

Grebi nechápeš nás špatně. Jen říkáme, že to had je tam dobře. A hodně dobře použité had!!!!!!! Teda napadá mě, o co jim v tom testu jde..Chtěli tam made, ale kluci si neuvědomili, že had je tam hodně dobře, ikdyž se používá malinko méně. Je jasné, že první musíš umět používat make a had je v tomto ohledu pokrořilejší použití, rozhodně ne pokročilé.G.

web.fhs.utb.cz/cs/doc­s/EBA_Entrance_E­xam_B10-11Kluc_(2).doc

dyztak se na to mrkni…jsou to normalni prijmacky na fakultu humanitnich studii

to george5: ano, souhlasím, TO mi tam nějak vypadlo. Chtěl jsem hlavně poukázat na to, že v tom prvním případě je to opravdu z pozice autority a v tom druhém jen z pozice toho, že je v mých možnostech to zařídit.

Grebi mrkl jsem a stojím si za svým. Prostě klukům to nevyšlo:-).

nj…a pak se přihlaš na takovou školu :D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.