Help for English

Členy

 

Ahojky :) protože už všeci ví že mám furt problémy se členy rád bych se ujistil jestli je chápu dobře v tomto případě → Když máme tři zahrady a někdo přijde k nám a zeptá se mě kde je určitá věc a já řeknu na zahradě, tak už to nebude in the garden ale in a garden? ale protože máme jeden dvůr tak to bude prostě in the yard? a to samé když bysme měli jednu zahradu In the garden?

Ještě se chci zeptat kdybych třeba ve škole popisoval svůj dům tak bych používal všude neurčité členy? třeba In our house there is A kitchen, A bathroom, A garden, A yard…

muzu mit i deset zahrad a dvoru a stejne tam bude in the… protoze ta vec je v te jedne urcite zahrade. Slo by pouzit in a garden treba v pripade ze bych mluvil obecne ze cesti chatari si pestuji ovoce a zeleninu na zahrade, pak by mohlo byt in a garden. U popisu domu maji byt neurcite cleny, cili spravne. Ja totiz ty casti popisuju a tudiz nazyvam. Nejde mi totiz o ty casti samotne.

Just a tiny comment on logic: v domě (in our house) asi nebude ani zahrada, ani dvorek… :-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.