Help for English

English Grammar in Use

Komentáře k článku: English Grammar in Use

 

Dobrý večer,
chtěl bych si zakoupit nějakou učebnici gramatiky pro intermediate popřípadně pro upper-intermediate. Minulý rok jsem úspěšně složil zkoušku PET a nějak zjištuji, že vše zapomínám a navíc bych se rád naučil i něčemu novému. Co jsem si tak pročítal Vaše recenze, tak se mi nejvíce zamlouvaly následůjící tituly: Oxford Practice Grammar(inter­mediate),Prac­tical English Usage a samozřejmě i tento titul English Grammar in Use. Co by jste mi prosim Vás doporučil?? D9ky za odpoved …s pozdravem David

Vřele tuto knihu doporučuj. Je to nejlepší učebnice jakou jsem kdy viděl a to se týká všech předmětu a nejen aj. Nic se jí prostě nemůže rovnat.Tuto knihu vlasním již čtyři roky, znám ji skoro celou nazpaměť a i přesto v ní vždy najdu něco, co jsem pozapomněl, popřipadě něco, co pořád neumím. 70% všech gramatických znalostí mam z ní. Sice není pro úplné začátečníky, ale pro studenty mezi těsně pod B1-B2 až těsně pod C1 neexistuje lepší. Poprvé jsem se k ní dostal v osmé třídě, když jsme si ji museli povinně koupit a používám ji do teď. Cvičení moc nedělám, protože už jsou pro mě většinou lehká, ale gramatiku občas narychlo proletím, hlavně předložky,členy atd, což jsou bohužel ještě pořád věci se kterými mám občas potíže. CD je také skvělé, člověk tam najde tunu dalších cvičení, která se už do učebnice nevešla. Navíc tam člověk skutečně najde xx dalších doplňujících věci (nepravidelná slovesa, rozdíly mezi us a gbr english, smíšená cvičení atd). Znám i tu samou knihu s červeným obalem, která je o něco lehčí a také je skvělá. Musím vyjádřit svůj obdiv panu murphymu. Kdybych byl učitelem na střední, tak bych učil určitě hodně věcí podle ní a ne podle těch „šmejdů“ ze kterých se učíme momentálně my (a nejen my) :-)

Zlatušik

dobrý deň , k príprave na VŠ je podľa Vás lepšia English Grammar In Use alebo Practical English Usage ? :) neviem sa rozhodnúť … dakujem velmi pekne

Dobrý den,právě jdu do druháku (z Aj jsem dostal 3) a chtěl bych si pořídit učebnici na gramatiku. Rozhoduju se mezi OPG a EUG. A u EUG nevím jestli pro středně pokročile nebo tu lehčí vezi ? Dekuju … :)

Dobrý den,právě jdu do druháku (z Aj jsem dostal 3) a chtěl bych si pořídit učebnici na gramatiku. Rozhoduju se mezi OPG a EUG. A u EUG nevím jestli pro středně pokročile nebo tu lehčí vezi ? Dekuju … :)

English Grammar in Use rozhodně doporučuji všem!!! Je to asi nejlepší učebnice na gramatiku, jaká se dá sehnat. Vysvětlení jsou psaná pěknou, zjednodušenou angličtinou… Takže co si více k učení angličtiny přát… :-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.