Help for English

Soutěž: Maturita se blíží

Komentáře k článku: Soutěž: Maturita se blíží

 

Může se zeptat, jak má taková maturitní otázka vypadat ? Jak má být dlouhá ? Něco jako "What do you think about videogames ? ", nebo jinak ?

Chtěla bych se zeptat, maturitní otázky – to znamená jen ty tématické okruhy, které jsou napsané v sekci maturita nebo to mohou být i jiné?

Vysvětlení

Inu, na každé škole vypadají maturitní otázky jinak, někde mají např. jednu maturitní otázku ‚Já a moje rodina, Moje město, Zdraví a nemoci, Světové problémy, USA atd.‘ U maturity na dané téma mluvíte zpravidla 15 minut, tento čas může být rozdělen na několik pod otázek (popis obrázku, faktické téma, konverzační téma) apod.
Do soutěže by se měli zapojit především maturanti, tedy ti, kteří si maturitní otázky stejně musí zpracovat a také ví, jak na to. Zapojit se do soutěže ale může samozřejmě každý.

Jakým způsobem je otázka zpracována, to je určitě individuální. Mohla by tam být důležitá slovní zásoba, krátký text, přehled faktů atd atd.

Zdravím,
takže téma je volné, pokud jsem vše dobře pochopila :-) . To je fajn. Takže hurá do toho .o))).

P.S.: Příjemná motivace jak se k něčemu vybičovat.

Tak tohle je na mě možná už trochu těžší a navíc mám k maturitě ještě tak pět a půl let:-), ale jinak určitě originální nápad!

to není špatný nápad, to mě ještě nenapadlo

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.