Help for English

Vyhledávní uživatelů

 

Rád bych připravil určitou skupinu funkcí, díky kterým by bylo možné kontaktovat uživatele. Proto bych Vás chtěl požádat o nápady…

Jakým způsobem by tedy bylo možné vyhledat uživatele?

V současnosti počítám s vyhledávání podle přezdnívky, ale to by určitě nemělo být všechno.

Snad možnost přetřídit podle četnosti příspěvků / posledního data příspěvků, posledního data přihlášení, možná i pohlaví.
Už mě napadlo dřív, že by asi nebylo od věci, kdybyste vždy zveřejnili, v jaké oblasti se chystáte provádět (větší) změny, aby uživatelé měli možnost (do určitého termínu) k tomu říct své nápady. Aby se nestalo, že něco pracně vytvoříte, (nevděčný) uživatel zareaguje, co všechno tam mohlo ještě být. I když to bude rozumná připomínka, tak vy si jen povzdechnete: Nojo, ale to jste mohli říct dřív…

Já si myslím, že by měla být zohledněna jakási aktivita, protože většinou mne přeci jen zajímá, kdo je to ten, kdo tak hezky /nebo pitomě/ píše. Podle přezdívek určitě, abecedně je to nejjednodušší. Myslím vyhledávání.Ale dále utvořit takové sekce podle aktivity, protože je i mnoho těch, kteří nepřispívají a co kdyby jich bylo 300 od B, že milá Brain.

A ještě k nově přihlášeným. ti by mohli být také v jedné sekci, třeba určitou dobu a potom podle aktivity přeřazeni. Zase – nevím jak je to složité. Jen nápad.

brain: rád se o nové nápady podělím a nechám si od uživatelů poradit. Faktem je, že do teďka těch novinek nebylo tolik nebo nebylo v návrhu co řešit.

Pro jistotu připravím souhrn:
Podle četnosti příspěvků: to znamená, že se sečtou komentáře a příspěvky na fóru a uživatele seřadím podle počtu od nejvyšších do nejnižších.

Podle data posledního příspěvku: tady je to asi jasné…

Podle aktivity: myslíte tím, podle počtu článků?

Já myslím, že to, čemu já říkám četnost, tomu Georgia říká aktivita.
Nemyslela jsem, abyste si nechal od uživatelů přímo RADIT, ale že by z někoho mohl vzejít dobrý nápad. Myslím, že je vždy pracnější znovu „rozvrtávat“ hotový program, než když se onen nápad uplatní, zrovna když se v té oblasti nějaké úpravy dělají.
Děkujeme za vstřícnost. :-)

no, moje nápady jsou asi pitomé, omlouvám se, programování opradu nerozumím.Jen Vás chci podpořit, protože Vaše práce je opravdu přínosná a vzhledem k tomu, že to děláte ve svém volném čase, je to úžasné, co pro nás připravujete.

To Georgia: néééé! Určitě nemáte pitomé nápady!!!Já jsem jen chtěla říct, že máme stejné myšlenky, jen jsme to nazvaly jinak!

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.