Help for English

Informace pro uživatele (aprílový žertík)

Komentáře k článku: Informace pro uživatele (aprílový žertík)

 

Cítím se jako většina ostatních – před chvílí jsem byla zralá na infarkt. Jako FÓR, fakt dobrý :-D

Klobouk dolů,

už dlouho mě nikdo na apríla takhle nedostal :shock:

Tak u mě se náběh na infarkt taky konal :) S poplatkem bych neměla nejmenší problém, ale s odchodem autorů ano. Nezbývá než doufat, že se doopravdy jedná o apríl a že to zítra nebude fakt..

Re:

Radší jsem to zčekla a firma GetRichQuick s.r.o. neexistuje, takže už doopravdy věřím tomu, že je to jen hodně vydařený apríl :)))

Teda to jsou blby fóry.

Tak som si hovoril, ze aspon ze mam nejaky ten software od vitware :-D a dufam ze to je april …
Malinova 30, Praha je podla Google maps realna adresa – tak by ma zaujimalo kto tam sidli…
Ale aspon som sa zasa nieco dozvedel :
Get Rich Quick = kratkometrazny anim. film-USA-1951-Jack Kinney
alebo hudobne album od Little Richard alebo A get-rich-quick scheme is a plan to acquire high rates of return for a small investment…
Tak co Marek, kedy sa ozvete, teda dufam, ze sa ozvete :?:

Po dlooouhe dobe opravdu dobry clanek na 1 aprila

Teda panove, krasne. Dokonce se tomu dalo i uverit :-)
Jeden z nejlepsich prvoaprlilovych clanku na webu.

po přečtení tohoto (pořád doufám jen aprílového) článku jsem si říkal,že to s tím učením se angličtině teď bude horší. Protože jak se tady všichni asi shodneme, tak p.Vít a p.Svozílek jsou prostě skvělý a ten svůj enthusiasmus přenáší i na ostatní. To že v dnešní době dělá někdo něco pro někoho a ještě v této kvalitě zdarma se nevidí. Já osobně bych poplatek za tyto stránky, ale samozřejmě pod vedením týmu HFE, rád zaplatil, prohledal jsem snad celý internet :-) a tyhle stránky jsou nepřekonatelně nejlepší a hlavně denně aktualizované. Tak se snad p. Vít brzy ozve (až si nás dostatečně vychutná :-D),že to byl jen apríl.

no síla

to je teda smutný!!!!

No tak to je hustý.. :-D celou dobu jsem zhnusene meditovala nad tim, jak odpudive zni web zazracna anglictina, natoz aby to marketingove nekoho pritahlo a kdyz jsem si prohlidla cenik a nazev ty firmy, tak jsem to skoro sla hledat do obch. rejstriku, ze to snad ani neni mozny:-)))a jsem rada, ze ne :-)

Teda fakt!

Skoro som odpadla!Za týmto super webom by mi bolo ozaj smutno a už som sa s nim išla pomaly rozlúčiť :-( ešte že som pozrela do komentárov…už ma dlho takto nikto nevystrašil a nenachytal na 1. apríla!!!Fakt „vďaka“!

Infarkt

Po příjemně stráveném čase na kurzu angličtiny na mě vyrukuje taková hrůza !! Ještě, že stylizace pana Víta je tak známá. :-)

..a este

nech mi prepáči manažér projektu, ale na fotke mi pripadá ako z filmu FIRMA, trocha ma vystrašil…

O jsme přišli

Myslím, že si všichni uvědomili o co bychom přišli. Ale opak je pravdou. Radujme se !! :-)

Nechal jsem se nachytat, protože vůbec nesleduju, kolikáteého je…a víte, kdy mi došlo,že je to April? Už při změně názvu na zázračná angličtina…to bylo fakt moc okaté.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.