Help for English

Informace pro uživatele (aprílový žertík)

ALL LEVELS Vydáno dne 01.04.2009

Informace o zásadních změnách, které se týkají stránek helpforenglish.cz, v souvislosti se změnou vlastníka stránek, marketingové strategie a personálními změnami.



Apríl

Článek, který se dnes (1. 4. 2009) na našich stránkách objevil, je, jak jste mnozí tušili, samozřejmě jen aprílovým žertíkem. Naše webové stránky nehodláme prodávat ani zpoplatnit. Vaše reakce nás (a snad i vás) velmi pobavily. Přeji Vám pěkný zbytek prvního aprílového dne!

Za celý kolektiv, Marek Vít


Zde je celý aprílový článek:

Vážení uživatelé,

v předchozích dnech se nám podařilo dokončit vyjednávání s bývalými provozovateli těchto stránek a celý web odkoupila naše firma GetRichQuick s.r.o. S tím souvisí poměrně mnoho změn, které se na těchto stránkách v nejbližší době projeví (viz níže). Věřím, že inovace budou sloužit k vzájemné spokojenosti.

Popis hlavních změn

Název webu

Víme, že pánové Vít a Hudík udělali na těchto stránkách ohromný kus práce a jejich název je již mezi studenty značně rozšířený. Jsme přesvědčeni, že marketingově lepší bude název "Zázračná angličtina". Doména helpforenglish.cz bude ale nadále v našem vlastnictví. Již brzy se však budete na stránky přihlašovat na doméně zazracna-anglictina.cz.

Ceník

Bohužel, podobný web se nedá dělat zdarma. Proto již od zítřka bude vstup na stránky pouze pro registrované uživatele. Registrace bude stát jednorázově 998 Kč (pokud jste již zaregistrováni, poplatek neplatíte). Za používání stránek bude dále účtován měsíční poplatek. Přesné cenové podmínky, slevy, způsob platby apod. jsou uvedené v našem ceníku (Ceník ve formátu PDF).

Vzhled a obsah stránek

K lepšímu se změní především vzhled stránek. Ten právě dokončuje profesionální firma, v průběhu několika týdnů se grafická úprava od základu změní. Přibudou atraktivní animovaná menu a další vizuální efekty.

Valná většina obsahu vytvořeného původními autory zůstane k dispozici. Vyjednávání s některými subjekty, které umožňovaly bezplatné zveřejnění svých materiálů na helpforenglish.cz, však bohužel nebylo úspěšné, a tak budeme nuceni téměř zcela zrušit sekci "zábava" a sekci "slovní zásoba z učebnic".

Budou ale pochopitelně přibývat nové články. Původní autoři sice odmítli nabídku možnosti se dále na vytváření obsahu podílet, ale podařilo se nám zajistit přední odborníky v oboru výuky jazyků. Zastoupení budou mít především alternativní metody jako je superlearning a sugestopedie.

Dotazy a komunikace s námi

Komunikace s adminy bude dále probíhat prostřednictvím soukromých zpráv. Rozhodli jsme se však ukončit funkci komentářů pod články a diskusního fóra, protože je potřeba, abychom měli nad obsahem větší kontrolu.

Přání na závěr

Za sebe i za celý tým vám přeji hodně štěstí do dalšího studia angličtiny. Věřím, že vás výše uvedené změny neodradí a že naopak povedou ke zvýšení kvality těchto stránek a tím i Vaší spokojenosti.

Ing. Tomáš Smutný, manažer projektu


Online angličtina od autorů Help for English!

Bezkonkurenční online angličtina za 169 Kč měsíčně.
Přečtěte si více informací nebo si ji hned zdarma vyzkoušejte.

Pokračovat můžete zde:

ALL LEVELS

O webu Help for English

Informace o tom, co náš web nabízí, detailní popis jednotlivých funkcí, rubrik apod.
ALL LEVELS

Dotazník pro uživatele Help for English

Prosíme naše uživatele o vyplnění krátkého anonymního dotazníku týkajícího se našich stránek.

ALL LEVELS

Jste tu poprvé?

Článek pro nově příchozí čtenáře, ve kterém se dozví vše, co je potřeba pro práci se stránkami vědět.
Komentáře k článku
Téma Přísp. Přečteno Poslední příspěvek
Nepřečteno Informace pro uživatele (aprílový žertík) 70 19606 Od Franta K. Barták poslední příspěvek
před 15 lety