Veselé Vánoce!

Komentáře k článku: Veselé Vánoce!

Šťastné a veselé Vánoce a úspěšný celý nový rok.

Krásné pohodové Vánoce a všeho dobrého do roku 2011 celému HFE a všem jeho návštěvníkům!

Hezké svátky a DĚKUJEME !

To Englishmaniac:
autoři tohoto webu mají svojí práci, rodiny a obvykle tak po půlnoci sem nahrávají články které předtím tvoří. Dál zajišťují technicky chod tohoto webu, jednají se sponzory aby jsme mohli vyhrát nějaké pěkné ceny ( ty čaje jsem fakt chtěl :-) ) a ještě vymýšlejí další rozvoj a novinky. No a po tomto všem za x let nám ještě popřejí pěkné svátky a Vy jim na to odvětíte co jako naslibovali a nesplnili… Přečíst knihu trvá tak dlouho, že by asi tento web moc nepostupoval a tak myslím že oba naposled četli tak max nějakou písemku své třídy… Možná by jste se nad tím mohl zamyslet a třeba soukromou zprávou se jim omluvit… A pokud chcete recenze knih, stačí se podívat zde do diskuzního fora kde jsem se osobně radil s ostatními co by mi doporučili pro dceru.. tak třeba by jste se tam inspiroval a nebo nahodil vlastní téma…

Souhlasím s „melychar“ a ještě vzkaz pro „Englishmaniac“ Sorry, ale vy jste fakt „hvězda“. Co jste udělal(a) vy pro tyto stránky? Jste zadarmo konzument jako většina z nás, tak byste mohl(a) aspoň poděkovat a ne kritizovat.

VESELÉ VÁNOCE VŠEM

A z maniaků si nic nedělejte žijí v jiném světě. :-D

Pěkné Vánoce a šťastný Nový Rok! :-D

Krásné Vánoce a pohodový rok 2011 všem! Organizátorům HFE navíc hodně inspirace, nápadů a sil na tvoření těchto stránek.

NÁDHERNÉ A KLIDNÉ VÁNOCE

Přeji nádherné prožití vánoc, hlavně klid a dobrou společnost. Englishmaniac to trošku přehnal, ale on to tak určitě nemyslel a teď ho to už určitě mrzí, takže popřejme hezké vánoce i jemu. Já se už nemohu dočkat, protože jsem si díky recenzi na výkladový slovník tento pořídila a k tomu doporučovanou akcičku 3+1 zjednodušené četby. Knížky mi děti zabavily, abych je viděla až opravdu pod stromkem, ale slovník jsem uchvátila a musím říct, že je opravdu skvělý, vůbec nechápu, jak jsem mohla používat co jiného. Takže KRÁSNÉ VÁNOCE A MOC DĚKUJI, JSEM TU UŽ OD ZAČÁTKŮ A JSEM TU ČÍM DÁL TÍM ČASTĚJI.

Veselé vánoce

Pěkné požehnané svátky Vám všem a hodne štěstí v roce 2011 :-)

VELKÝ DÍK A PF2011

Celému týmu HFE patří především velký dík za vykonanou práci v roce 2010,
pokojné prožití Vánoc a hodně zdráví, energie a nápadů v novém roce 2011!

2010 / 2011

Príjemné a veselé prežitie Vianočných sviatkov pre všetkých návšetevníkov týchto stránok a veľké poďakovanie autorom týchto stránok. :-)

Veselé Vánoce

Přeji Veselé Vánoce a hodně štěstí, zdraví a úspěchů v novém roce tvůrcům mých nejoblíbenějších webových stránek. :-)

The best teacher for me= Marek Vít, klidné Vánoce a veselého Silvestra! V příštím roce se těším!
:-D

:-)

Děkuji a taktéž přeji pohodové svátky a krásný nový rok :-) A HFE přeji co nejméně maniaků bez schopnosti sebereflexe ;-)

Děkuji

všem spolutvůrcům těchto strán ek za jejich skvělou práci, nekonečnou trpělivost s námi a za porozumění. Nemají to s námi lehké. Všem také přeji krásné, pokojné Vánoční svátky a mnoho zdraví a štěstí a spokojenosti v novém roce.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.