Ever since yesterday I can't stop thinking about you

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lucka Skrčená vložený před 13 lety

To je naprosto v pořádku! :-) Omluva opravdu není potřeba. :-) Myslím, že jsme se všichni díky panu Vítovi opět dozvěděli něco nového. :-)

Než jsem si udělal latte, tak jsem si to, na co jsem se ptal, odpověděl sám pro sebe a přijdu sem a tady je to samé černé na bílém:-) Přemýšlel jsem o tom kontextu a jde o to, jak už bylo napsáno, že člověk předpokládá, že se stala nějaká zásadní změna, která to myslení na někoho způsobila.

Můžete mi připomenout, jak se takovému kontextu říká? Máme situational context a linguistic context.

Je to ten první zmiňovaný, že?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od swimmer vložený před 13 lety

Než jsem si udělal latte, tak jsem si to, na co jsem se ptal, odpověděl sám pro sebe a přijdu sem a tady je to samé černé na bílém:-) Přemýšlel jsem o tom kontextu a jde o to, jak už bylo napsáno, že člověk předpokládá, že se stala nějaká zásadní změna, která to myslení na někoho způsobila.

Můžete mi připomenout, jak se takovému kontextu říká? Máme situational context a linguistic context.

Je to ten první zmiňovaný, že?

Myslím, že jste dal reagovat na nesprávný příspěvek (ten můj), protože tohle já bohužel nevím.

SITUATIONAL CONTEXT je ten, který závisí na situaci, nikoliv na slovech, větách apod.
LINGUISTIC CONTEXT je ten, který vychází z jazyka, tedy slov, vět apod. bez ohledu na situaci.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.