Help for English

Nová verze diskuzního fóra

 

Připravil jsem novou verzi diskuzního fóra. Z venčí mezi nejvýznamnější novinky patří hezčí odkazy a kratší drobečková navigace.

Odkazy na jednotlivé kategorie a vlákna nyní obsahují název. Zároveň název není náchylný na překlepy v případě jiného názvu automaticky přesměruje na adresu se správným názvem.

Přesměrování na staré odkazy by mělo probíhat automaticky.

Drobečková navigace se zkrátila o první položku “Úvodní strana”, kterou nahradila ikonka domečku. Pokud se osvědčí, rád bych ji nahradil na celém webu.

Tato změna je součástí série dalších změn a především výraznější refaktorizace TTT, je možné že se něco pokazí, pokud si všimnete čehokoliv zvláštního, tak mi prosím napište, děkuji.

V momentě změny jsem zrovna odesílal delší comment do fora, ale neodešel. A druhý taky ne:-).

Odkaz na příspěvek Příspěvek od swimmer vložený před 12 lety

V momentě změny jsem zrovna odesílal delší comment do fora, ale neodešel. A druhý taky ne:-).

To se omlouvám, věnuji velkou pozornost tomu, aby se nová verze nasadila bez omezení provozu. Bohužel v tomto případě jsem nahrával na dvakrát, protože v první verzi se objevila chybka, která se na testovacím stroji neprojevila.

JJ to je jasné, to bylo spíš informativní, vzhledem k tomu, že zde to odchází bez problémů, vše je už zase ok. Jsem si vybral nevhodný čas:-).

 

Vlákno je zamčené. Nelze do něj přispívat.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.