Help for English

Listening

 

Dobrý deň,dneska sme dostávali test z maturity z minulých rokov a bolo tam počúvanie na úroveň B2 a počúvali sme to samozrejme cez rádio,čo bolo pre mňa ako dosť aj pokročilého náročné a nevedel som si to pospájať,aby som tomu porozumel.A keď som si teraz pred chvíľou pustil Listening advanced cez Notbook,tak si hovorím,že toto je nejaké divné,že to je jak prechádzka ružovou záhradou pre mňa.A zaujíma ma,či je to sposobene radiom,ze nie je skoro nic rozumiet alebo skor aky rozpravac? :) ..lebo toto ma dost dostalo :D

kvalita zvuku u poslechových cvičení je poměrně zásadním faktorem. U některých zkoušek dokonce umožňují používání sluchátek a to je potom ještě snadnější.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 11 lety

kvalita zvuku u poslechových cvičení je poměrně zásadním faktorem. U některých zkoušek dokonce umožňují používání sluchátek a to je potom ještě snadnější.

No u nás je to dosť výzva,možno,že som len kebol zvyknutý na tú nahrávku v škole,lebo často moc nepočúvame a zrejme aj to je dosť potom ovplyvňujúci faktor pre mňa :)…takže asi mám co delat do maturity :D

jinak velká chvála za to ozvučení a všetkému kolem toho :)

Samozřejmě, je v tom rozdíl. My například ve škole poslechy děláme přes repráky interaktivní tabule a to je fakt něco. :D Minimálně něco mi unikne, protože akustika v místnosti není nejlepší, tabule je na max, takže i to ovlivňuje kvalitu zvuku a vždycky něco prostě vyletí jako šum…

Když si pak dělám poslech doma bez toho, aby mi někdo smrkal za krk tak nahlas, že neslyším ani svoje myšlenky ( :) ), a třeba i se sluchátky, tak mám maximálně jednu chybu.
Rozdíl je taky určitě v prostředí – škola x doma.

Jak jsem poznamenal v článku o muzikálech, když jsem začal po několika letech používat sluchátka, byl jsem překvapen, kolik mi toho do té doby uniklo. :)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.