Help for English

Hlášení chyb

 

Vzhledem k rychlému vývoji aplikace se bohužel nevyhneme nějakým chybám, proto se alespoň snažíme zpříjemnit práci s chybami Vám i nám.

O tom, že na každé stránce naleznete odkaz na nahlášení chyby sjem již psali, nyní jsme připravili přehled známých chyb/problémů. Můžete se tak snadno podívat, jaký stav má přidaný problém, přidat k němu komentář. Občas se budeme ptát na doplňující informace, proto na své nahlášené chyby občas koukněte.

V současné době jsme ještě nerozhodli, zda bude (případně v jaké míře) seznam veřejný ani jaký bude mít vztah hlášení problémů k diskuznímu fóru.

Dobrý den, po ukončení cvičení s číslicemi se mi zobrazilo:

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

stejny problem

  • error 500 – pri dokonceni zkouseni slovicek s cislovkami. Dokoncim zkouseni, potvrdim a vypadne tato hlaska, pri navratu na stranku pres tlacitko zpet,

se dostanu na stranku s hlaskou zkouseni dokonceno, pri potvrzeni zase zpet error. Kdyz se znovu prihlasim na stranky, hlasi se mi tato lekce jako rozpracovana. Pri pokusu o dokonceni opet potvrzeni o dokonceni a stejny error.Pri vyzkouseni dalsi lekce se slovicky stejny problem.

Opraveno, mělo by to fungovat. Chyba nastala v momentě, kdy se aktivita označila jako dokončená, ale ještě se nepřesměrovalo na další stránku.

Pro nahlášení nové chyby prosím zakládejte samostatné vlákno.

jeste pokracuji v tomto vlaknu, zkusila jsem dokoncit vcerejsi lekci, ktera mi padala (hlasi se mi stale jako rozpracovana), uz se mi dari ji dokoncit, najede mi stranka se statistikou a kdyz dam pokracovat ve zkouseni najede mi opet error 500

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.