Help for English

Formulář pro reakci v komentářích

 

Když chci na stránkách reagovat na nějaký komentář, tak mi přijde docela zbytečné a matoucí, že se tam zobrazují i kolonky jako Jméno (přezdívka), E-mail a případně i Titulek. Kdybych nebyl registrovaný a přihlášený, tak je to v pohodě, ale takhle se mi to zdá zbytečné. Bylo by asi lepší aspoň ty dvě první položky odstranit.

Potom nevim jestli se nepletu, ale v těch komentářích by se neměli používat odkazy (soudím z toho, že když chce Marek odkázat na nějaký článek, tak nepoužije http://www.help…, ale pouze koncovou část adresy) a zároveň tam je dole popsané, jak se odkazy přidávají. Pokud je to pravda, tak by to taky bylo asi lepší smazat. Pokud jde o antispam, tak alespoň dopsat kolik je možné tam dát těch odkazů.

Dále mám návrh, docela mě štve, že když přispěji nějaký komentář, tak mě to nepřesměruje zpátky na stránky z které jsem to psal, ale hodí mě to na jakýsi rozcestník. Nebylo by lepší to přesměrování? Já osobně se tam stejně musim vždycky vrátit, abych se podíval, jestli to tam vůbec je, znovu si to po sobě přečetl, mohl si tu stránku uložit do oblíbených kvůli pozdější kontrole odpovědi a hlavně kvůli drobečkové navigaci přes kterou nejrychleji přejdu tam kam chci…

Také bych se moc chtěl přimluvit, aby šlo komentáře editovat…

ano, ano, ano… opravdu na to nemůžu napsat nic jiného než ano, máte stoprocentní pravdu.

Všechny tyto úpravy jsou možné, všechny jsem chtěl udělat už dávno, ale zatím jsem se k nim ještě nedostal…

můžu slíbit jen to, že udělám co bude v mých silách. jak již jistě víte tak seznam věcí co je potřeba udělat je již velmi rozsáhlý – žádná z těchto úprav není nijak složitá, ale každá zabere určitý čas. Nežli se navrhne řešení, zpracuje a řádně otestuje tak to zabere spousty času – i zdánlivá maličkost…

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.