Help for English

FCE (Dec.) 2008

 

Taky sem mel v sobotu speaking a celkem zklamany. Mel sem na vic, ale uplne sem podelal uvodni otazky (no uplne ne, ale myslim, ze sem tam udelal nejaky gram. chyby) obrazky uz sly lip, ale nevedel sem moc co rict u toho jednoho a pak sem se rozjel a porovnavani i diskuze na konci uz mi sla, ale ten zacatek me nastval. doufam, ale doufam ze pass. :-(

no prave jak tam ze začátku kontrolujou ty občanky to tam nemůžes ani poslat někoho jinýho kdo to umí líp :-D

Tak už je to tady. :-D

tak zejtra všem ať to vyjde na testech :-) bude to sranda 8-)

to minimálně :-D

Let´s rock 8-)

Let´s rock 8-)

Tak mam po testech.Musim ale priznat ze k memu nemilemu prekvapeni byl nejtezsi asi listening.Zrovna to kde jsem si byl jisty v kramflecich.Ale jinak jsem satisfied.Doufam ze jsem to napsal dobre.Nehlodaji ve me pochyby,coz je dobre.
Uvidime na konci ledna.

ve mně tedá hlodá writing kde jsem napsal přes 200 slovíček :-D :-D :-D a to jsem věděl, že jich je hodně…u listeningu mi přišlo, že si mám vybrat ze 2 možností, ale byl jsem tam asi jedinej toho názoru :-D Uvidime na konci ledna.

jo taky sem ted dorazil domu z Prahy.Celkem to šlo,první doplňovačka v use of english o hoře Kilimanjaro nebo co to bylo ale nebyla nic moc :shock: jinak na listening bezva sluchátka s přijímačem,pěkná kvalitka,dobrá organizace ale nenechali nám ty tužky British Council… :-( tak sem se na ní tesil :-D

a nam je nechali is gumou…sluchatka jsme taky meli ale na zkousku me to prislo lepsi bez nich.

Mne prisel nejslozitejsi listening, (hlavne part 3). Misto sluchatek jsme meli na strope reprobedny, ale kvalita zvuku byla vazne dobra. A pak ta japonska hora, no. :-)
Ted uz staci jen necele 2 mesice cekat na vysledek. :shock:

tak to neni fer,ja tu tuzku s gumou tak chtel :shock:

Tak nekteri si je vzali ze :-D

Tak nekteri si je vzali ze :-D

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.