Nastavení světlosti tisku

Zdravím, chci se zeptat, zda nevíte jak se u pdf(adobe reader) dá nastavit, aby se dokument vytiskl více světle, mám nějakou nakopírovanou učebnici v pdf, ale je nakopírována hodně šedě a když si to tisknu, tak to musí brát hromady toneru. Pokud někdo víte, budu hrozně moc rád!

díky:)

Tenhle problém mě trápí u mnoha do PDF nascanovaných textů. Zatím bohužel jediné řešení, co znám, je sehnat si lepší scan. 

Což je těžké, když v téhle edici mám jediný exemplář Každopádně mírné zlepšení je, když jsem nastavil úsporu toneru při tisku, ale pořád to není ono 

Natáhnout PDF do Adobe Photoshop a tam to zesvětlit. Je to trochu zdlouhavé, ale tak to dělám já.

Díky za radu, vyzkouším, ale to určitě půjde jen po jednom obrázku, nikoli celý dokument, že?

Ještě mě napadlo, že pokud je dobře vytvořené PDF, lze ho převést do Wordu a tam zesvětlit (aspoň si to myslím…).

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.