Help for English

Zkoušení slovíček z HelpForEnglish v EnglishMe

 

Dobrý den, otevřel jsem si stránku se slovní zásobou na HelpForEnglish (tady) a chci si ji procvičit na EnglishMe. Lze to udělat nějakým kliknutím, kterým se dostanu přímo na EM nebo si tuto lekci musím najít přímo v EM, případně si ji exportovat do formátu pro Word Manager a poté importovat do EM?

Děkuji,

Pokud jste přihlášený pod stejným jménem na HFE i v EM, mělo by se Vám pod každou lekcí slovíček na HFE objevit modré tlačítko “Importovat lekci”. Po jeho zakliknutí můžete jít do EM a lekci naleznete v sekci Slovní zásoba.

Děkuji. Již jsem to našel.

když v English Me si nastavím britskou angičtinu, tak fonetická transkripce odpovída britské angličtině

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Monika8c vložený před 9 lety

když v English Me si nastavím britskou angičtinu, tak fonetická transkripce odpovída britské angličtině

Dobrý den, ano, nastavení preferované varianty v English Me se projeví i zde na Help for English – fonetické přepisy jsou buď britské a nebo americké. Funguje to tak ale pouze ve výpisech slovní zásoby, zkoušení slovní zásoby a v rámci článků pouze tam, kde jsou slovníková hesla vkládána do článků konkrétním kódem. Tuto možnost jsme přidali až poměrně nedávno, proto to platí jen u novějších článků (za poslední cca jeden rok). Všude jinde, tedy u starších článků a nebo v případech, kdy autor vepisuje výslovnost k něčemu ručně, se zobrazuje ta výslovnost, kterou tam autor napsal.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.