Help for English

Přihlášení pomocí e-mailu

 

Přihlášení je pro webovou aplikaci EnglishMe hodně důležité, bez úspěšného přihlášení se uživatel do aplikace nedostane, a přestože má v aplikaci účet, nemůže se učit.

Často nám naši uživatelé psali, že se nemohou do aplikace přihlásit, žádali nás o zaslání uživatelského jména i hesla TTT. Snažili jsme se vymyslet způsob, jak problémům předejít – například jsme upravili formulář pro zaslání hesla, aby byl jednodušší.

Velice často je však problém samotné uživatelské jméno. Uživatelé si nepamatují jaké uživatelské jméno mají zrovna na English Me, protože jejich oblíbené bylo již obsazené. Proto jsme se rozhodli, že k přihlášení nyní můžete použít svůj e-mail. E-mail si určitě každý pamatuje, proto nyní do přihlašovacího formuláře můžete zadat jen svůj e-mail a heslo.

Pokud se chcete stále přihlašovat pomocí uživatelského jména, samozřejmě můžete, pro vás se situace nemění.

Z registračního formuláře jsme odebrali položku uživatelské jméno – odpadá tedy zkoušení, jaké uživatelské jméno je volné, stačí zadat e-mail a heslo a můžete se pustit do učení!

V případě jakýchkoliv dotazů nebo komplikací nás neváhejte kontaktovat.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.