Help for English

Englishme a IOS 8.0

 

Muže mi prosím někdo preferovat, jak mu funguje englishme v novém iOS? Nefunguje mi vše jak by mělo, tak bych chtěla vědet jestli je to i jinde. Dekuji

Mne na iPad mini s iOS 8.0 funguje v pohode. Ale v Safari prehliadači je problém (nefunguje správne potvrdzovanie cez tlačítka). Používam Google Chrome. Tam nie je žiadny problém.

Tak to jsme na tom stejně, dekuji za reakci

Velice se omlouvám za pozdní odpověď, diskuzní fórum příliš často nekontroluji. Podobné problémy prosím hlaste pomocí formuláře Nahlásit problém, tam se jich dopátráme rychleji.

Ano s vydáním iOS 8 začaly některé funkce zlobit. Připravil jsem úpravu, ale zatím nemám potvrzeno, že problém skutečně 100% vyřeší. Můžete to prosím vyzkoušet nyní, děkuji.

Objevuje se problém i nyní? v jakém typu aktivity? (jaký je způsob zkoušení – z an->čj/čj->an apod.) Jaké je tlačítko, které Vám jako poslední nefungovalo? zobrazí se před tlačítkem blikající kurzor? Děkuji za odpovědi.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.