Help for English

Přehrávání zvukových nahrávek

 

Dobrý den,

přehrávání zvukových nahrávek je věčné téma, ke kterému se pravidelně vracíme. Přehrávání zvuků je pro nás velice důležité, bohužel však každý prohlížeč či mobilní zařízení obsahuje specifika, díky kterým zvukové nahrávky v konkrétním zařízení či prohlížeči není možné přehrát.

V současné době připravuji novou verzi systému, který se stará o přehrávání zvukových nahrávek. A přestože na zařízeních, které máme pro testování k dispozici zvukové nahrávky fungují v pořádku, se může objevit kombinace, že právě na Vašem zařízení nebude vše fungovat v pořádku.

Proto Vás prosím o pomoc s otestováním nové verze zvukových nahrávek. Otevřete prosím následující odkaz a v náhodném pořadí klikejte na tlačítko pro přehrání zvukové nahrávky. Přehrají se Vám zvukové nahrávky? přehraje se vám správná zvuková nahrávka? Funguje správně i možnost přehrát všechny zvukové nahrávky, která by měla postupně přehrát všechny 3 zvukové nahrávky ve stejném pořadí?

Po vyzkoušení prosím klikněte na tlačítko, zda se Vám zvukové nahrávky přehrály správně, otevře se formulář pro nahlášení problému, v něm je již předvyplněný průběh testu, můžete tam cokoliv doplnit a formulář prosím odešlete.

http://app.englishme.cz/…und-multiple

Vyzkoušejte prosím tuto funkci v prohlížeči, který používáte, mobilním telefonu i tabletu.

Děkuji za každou zpětnou vazbu. Jako poděkování za spolupráci Vám přidáme týden předplatného zdarma.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.