Help for English

Slavíme 10. narozeniny

Komentáře k článku: Slavíme 10. narozeniny

 

Tak to je opravdu krásné jubileum! Nechce se mi věřit, že už tu jste pro své studenty tak dlouho.

Přeji vám do dalšího desetiletí spoustu nápadů a inspirace, spokojených uživatelů a jejich radostných zpráv o jejich pokrocích v angličtině, kterých dosahují díky Vám všem, kdo se na tvorbě stránek podílíte. Vám všem moc díky za váš čas a energii.

Help for English, vše nejlepší! A nezapomeňte si něco přát!

Congratulations! Well done! The best website teaching English ever!

Blahopřeji k takovému krásnému výročí! Help For English patří k mým nejoblíbenějším stránkám pro výuku angličtiny již od základní školy a za tu dobu mi bylo opravdu hodně nápomocné. Vše je zde perfektně a srozumitelně vysvětleno a člověk tu najde snad opravdu vše, co pro výuku angličtiny potřebuje. Čeští studenti mají opravdu štěstí, že tu pro ně tento web je.

Děkujeme a keep up the great work!

Blahopřeji! Jste skvělí. Díky

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Všetko najlepšie k Vašim krásnym a okrúhlym narodeninám.

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Blahopřeji a opravdu velmi děkuji za tento projekt, který je sakra užitečný a mnohým studentům dopomohl k namotivování a prohloubení studia angličtiny. Kéž by takových stránek a hlavně tak báječných lidí, jenž dělají pro druhé věci, které něco učí, někam posouvají, něco vysvětlují, bylo více.

Gratulace ! Jste nejlepší <3

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.