Kolik je potřeba procent úspěšnosti pro složení FCE?

Zdravím, chodím na přípravný kurz FCE a zkoušku bych měl dělat v květnu, vyučující nám není schopen přesně říct, kolik procent je potřeba pro úspěšné složení zkoušky (A, B, C) a tak se obrácím s dotazem na vás, jestli to někdo neví, prý se to nějak měnilo s nastavením nového formátu zkoušky. Předem děkuji za objasnění

Vše potřebné byste se měl dozvědět v článku FCE a CAE od ledna 2015.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Franta K. Barták vložený před 10 lety

Vše potřebné byste se měl dozvědět v článku FCE a CAE od ledna 2015.

Dobrý den, učitelka, která mě připravuje na zkoušku FCE mě tvrdí, že k úspěšnému získání certifikátu je potřeba alespoň 69% úspěšnosti na známku C, Vy, ve vašem článku uvádíte, že je potřeba pouze 60% na C, můžete mě někdo říct, kdo má pravdu…Děkuji za odpověď.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od serafiel vložený před 10 lety

Dobrý den, učitelka, která mě připravuje na zkoušku FCE mě tvrdí, že k úspěšnému získání certifikátu je potřeba alespoň 69% úspěšnosti na známku C, Vy, ve vašem článku uvádíte, že je potřeba pouze 60% na C, můžete mě někdo říct, kdo má pravdu…Děkuji za odpověď.

Stačí se podívat na oficiální materiály Cambridge:
http://www.cambridgeenglish.org/…document.pdf

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.