Část textu písně

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Daniel Müller vložený před 8 lety

And skip all the warnings
???? till the morning starts again

A netušíš, co by mohlo být tady? Mně to opravdu zní jako FLASH, ale mám pocit, že už si nemůžu být jistý ničím…

A nemohlo by to být clouds?

And skip all the warnings
???? till the morning starts again

A netušíš, co by mohlo být tady? Mně to opravdu zní jako FLASH, ale mám pocit, že už si nemůžu být jistý ničím…

myslím, že tam je FRESH till the morning. Na jiné verzi videa, kde tam do toho nejdou filmové ukázky, to je myslím dobře slyšet.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 8 lety

myslím, že tam je FRESH till the morning. Na jiné verzi videa, kde tam do toho nejdou filmové ukázky, to je myslím dobře slyšet.

To dává smysl, díky! :-)

To dává smysl, díky! :-)

Já jsem nereagoval, protože jsem tam slyšel rash till the morning, což moc smysl nedávalo. :-)
Takže poslední záhada je to clothes

Dane, kdyby se ti chtělo,takový challenge, kdysi jsem chtěl použít song keeper a pár slov jsem neslyšel. V té době nebyly lyrics na netu k dispozici.
https://www.youtube.com/watch?…
http://www.karaoketexty.cz/…raves-440212

Odkaz na příspěvek Příspěvek od swimmer vložený před 8 lety

Já jsem nereagoval, protože jsem tam slyšel rash till the morning, což moc smysl nedávalo. :-)
Takže poslední záhada je to clothes

Ohledně “clothes” jsem ještě napsal o radu panu Šáchovi, jakožto poslední instanci :-), určitě sem pak napíšu, co na to řekne.

Ohledně “clothes” jsem ještě napsal o radu panu Šáchovi, jakožto poslední instanci :-), určitě sem pak napíšu, co na to řekne.

Není jednodušší napsat té kapele? Věřím, že by Vám poslali oficiální text. U malých kapel je to poměrně jednoduché a dá se s nimi komunikovat.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 8 lety

Není jednodušší napsat té kapele? Věřím, že by Vám poslali oficiální text. U malých kapel je to poměrně jednoduché a dá se s nimi komunikovat.

Děkuji za nápad, zkusit to určitě můžu. Pan Šácha napsal:

“Jako clothes to nezní, slyším tam někde spíš "fit in” a ten konec zní spíš jako “in spades” ale pochybuju, že by si někdo v pop textu troufnul na podobný idiom."

Dalo by se z toho dát něco dohromady? :-)

Já tam slyším /kləʊðɪsɪnspeɪs/.

Pravděpodobně to bude, jak psal pan Vít, nic jinýho tam moc nedává smysl.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.