Help for English

Editace příspěvků - android

 

Ahoj,

na telefonu se mi nedaří editovat poslední přidanou zprávu. Vyzkoušeno s nativním prohlížečem xiaomi, tak taky s Chroomem. Když kliknu na ikonu editace, tak se nic nestane. Ale zajímavé je, že první příspěvek mi editovat jde. Nevím, jestli to platí jen pro poslední přidanou zprávu.

Je to teda jen malý detail, ale zajímalo by mě, jestli vám to také zlobí.

Edit: Na tabletu s Androidem to funguje správně.

Děkuji za nahlášení problému. Bohužel na telefonech s androidem, které mám k dispozici mi to funguje v pořádku.

Z technického hlediska je to zajímavá chyba, protože se jedná o “obyčejný odkaz”.

Rozumím tomu správně, že se ikonka pro editaci zobrazí, ale po kliknutí se nic nestane?

Je to přesně tak, jak říkáte. Ale je zajímavé, že to nefunguje jen u posledního příspěvku, který přidám a není až za nějakým dalším příspěvkem. Asi mi to tu ikonku pro editaci překryje nějaký jiný neviditelný prvek, jiný důvod v tom nevidím.

Edit: Tak dá se to nasimulovat i na PC, pokud si nastavíte dostatečně nízké rozlišení. Při 1184 × 666 px a maximální přiblížením stránky se ta ikonka stává neaktivní a je překryta divem .post-buttons. Taky v tom hraje dost roli to, jaký text je předtím, tzn. že “Vloženo před 13 minutam” mi posune tu ikonku s editací až pod ten div, kdežto “Vloženo včera” ne a ikonka pak funguje správně.

Edit č.2: V rychlosti jsem si s tím hrál v práci a podle mě by mělo stačit vymazat tu velikost divu a nastavit tomu margin-top:20px a vypadá to úplně stejně a funkční to je taky asi stejně. Ale nemám příliš zkušenosti s responzivním designem, takže nevím, jestli tam nejsou ještě jiné záludnosti. :)

Ale jak říkám, tohle je jen detail a není to nic akutního. :)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.