Help for English

Slovník ke stažení - CAE Objective

 

Ahoj, je někde na internetu možné stáhnout slovník k učebnici CAE Objective? Ať hledám, kde hledám, nikde to nemůžu najít. Nebo je snad vložený v pracovním sešitu nebo v Teacher´s book? Případně by mě zajímalo, kde si můžu stáhnout slovník od jiných učebnic na přípravu k CAE. Prosím odkaz. Děkuji!

Tomu moc nerozumím… na co potřebujete speciální slovník k učebnici? Pokud jste na úrovni ADVANCED, musíte umět používat výkladový slovník. Na těchto úrovních se snad takové ty pomůcky pro školáky ani nedělají.

V té učebnici v klíči (u self-study vydání) jsou některá obtížnější či zajímavá slovíčka/fráze vysvětlena, pokud jde o tohle. Nějaký slovník jako u Open Doors pokud vím neexistuje, přesně jak říká Marek.

Výkladový slovník samozřejmě používat umím, nejde mi o výklad slovíček, spíš mě zajímalo, jaký rozsah slovní zásoby je v jednotlivých učebnicích, které jsou určeny pro přípravu k CAE. Šlo mi pouze o srovnání, nic víc. Ale děkuji za informace.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.