Help for English

přáníčko do začátku

 

Ahoj no tak to je super novinka, já věděla že bude na co se těšit. Takže pro začátek si přeji, aby vaše stránky byly pořád tak přínosné a skvělé jako doposud, aby nikdy nevyšuměl váš elán a nadšení a ty super nápady. A vám přeji spoustu a spoustu studentů, stále tak nadšených pro angličtinu. Ahoj a hodně štěstí.

Moc děkujeme. :-)

moc se mi ta aj libi :-D

Tak mám jednu prosbu. Asi na to časem stejně přijdete, ale nové příspěvky do fóra by se měly správně zobrazovat ne vezpod, jak to máte, ale navrchu, aby každý hned viděl, co přibylo nového a nšemusel to složitě klikáním vyhledávat. Jinak C U :-)

Na toto jsou dva názory. Náš důvod, proč je to takto, je vysvětlen v tématu ‚help fórum‘. Nicméně v novém upgradu bude možnost přepnutí na převrácený výpis, tedy nejnovější vzkazy nahoře.

Ahoj, jen co jsem objevila vaše stránky, okamžitě jsem si je oblíbila. Gramatika je zde podávána skvělou a přehlednou formou (klobouk dolů) a dají se tu najít opravdu praktické rady a pomůcky. Myslím, že na takovéto www jsme všichni dlouho čekali, takže přeji další skvělé nápady a více a více příznivců, kteří vám usnadní propracování jednotlivých částí tohoto webu!Jen tak dál, opravdu smekám. Anna

Krasny vecer.. Jen mi to nedalo a musela jsem Vam podekovat:) i kdyz to delaji vsichni,jak tak koukam vyse.. Ale Vase stranky jsou i me pochopitelne a to je co rici.. Dekuji a hezky zbytek tydne..Barbara

Dobrý den, tyto stránky jsou moc pěkné, obsahově perfektní, skvěle propracované, s úžasnou odezvou… eh, nerada bych přechválila :-) … přeji Vám hodně štěstí a úspěchů a DĚKUJI! Jsem moc ráda, že jsem Vás objevila. Jana

Rad bych Vam pogratuloval k nejlepsi strance anglictiny na kterou jsem narazil.Jen tak dal a hodne zdaru

TEDA!!!!!! Uplnou nahodou jsem narazila na tyto stranky a …nemam slov!! Jak tak vidim, nejsem jedina. Ale musim rict, ze tyto stranky jsou UUUZASNYY!! Studuju na VS a zaroven anglictinu ucim u dospelych i deti a materialy z techto stranek hodlam hned zitra vyuzit:)Autorovi-coby memu skoro krajanovi-GRATULUJU a fakt dekuju:) Jen tak dal (a kdyz budete chtit zacit tez s nemcinou, budu dekovat jeste vic:-) Diky. Lucka :-D

Já také moc chválím vaše stránky,chodím na ně denně. Učím sice NJ , ale angličtina je můj velký koníček a věnuji se jí ve volném čase. Spoustu věcí jsem si zde ujasnila.
Pokračujte dál, jste SKVĚLÍ!!!!
Díky Mirka :-)

SUPER STRÁNKY a obrovský kus práce pro všechny čtenáře webu. Díky, díky za to.

Musel bych to napsat pod každý článek, který si přečtu a pod každý test, který si vyzkouším. Tak vám ušetřím čas při čtení, ale představte si, že jsem to napsal do komentáře pod každý článek :-D . Opravdu díky. Jste lepší, než všechy výukové programy, které jsem zkoušel. Tedy kromě Language Lab, který jsem koupil a používám. Nejlepší je učení slovíček pomocí anglické definice. Moje děti zkouší slovíčka podle obrázků a hrají hangmana.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.