Překlady neznámých slovíček

Ano, v počítači funguje, když kliknu na anglické slovo, že se zobrazí jeho možné překlady.

Bohužel mi to ale nefunguje v mobilu, tam se mi nabízí Google překlad.

Bylo by možné, aby se totéž, co v počítači, zobrazilo i v mobilu?

Nafička: Pravděpodobně se jedná o tyto stránky a zobrazení slovníčku, když dvakrát kliknete na slovo.

V telefonu s Androidem mám nainstalovaný prohlížeč Firefox. Pokud mám zobrazenou stránku pro mobilní zařízení (nemám tedy nastaveno „Verze stránky pro počítač“), tak když dvakrát poklepu na slovo, tak se mi zobrazí slovníček. Pokud mám nastaveno „Verze stránky pro počítač“, tak když dvakrát poklepu na slovo, tak se mi nezobrazí slovníček, ale zobrazí se mi nabídka telefonu, kde si můžu vybrat kopírovat , vyhledat a tak dále.

To asi bude souviset se systémem Android nebo s prohlížečem a jeho nastavením. Změnit toto chování se mi nepovedlo. Jiný prohlížeč jsem nezkoušel. Uvidíme, jak se k tomu vyjádří správci těchto stránek.

Dobrý den, v mobilu by to mělo fungovat tak, že prst podržíte na slovíčku, čímž se označí a naše stránka by ho měla vyhledat. Fungovat by to mělo napříč přístroji a prohlížeči. Samozřejmě je možné, že to někde „přebije“ nějaké nastavení či spíše rozšíření prohlížeče, což nedokážeme ovlivnit.

Funguje Vám to označení slova podržením prstu?

Děkuji

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 26 dny

Dobrý den, v mobilu by to mělo fungovat tak, že prst podržíte na slovíčku, čímž se označí a naše stránka by ho měla vyhledat. Fungovat by to mělo napříč přístroji a prohlížeči. Samozřejmě je možné, že to někde „přebije“ nějaké nastavení či spíše rozšíření prohlížeče, což nedokážeme ovlivnit.

Funguje Vám to označení slova podržením prstu?

Děkuji

Když podržím prst na slovíčku, tak mi to ukáže znak Googlu a dá vybrat, jestli to chci přeložit nebo kopírovat. Když dám přeložit, otevře se Google a je tam požadavek na přeložení. Jenže, kdo ví proč, se za poslední písmeno slova přidá ještě písmeno z.

Díky za zprávu, koukneme na to. Právě jsem to zkoušel a to, co se Vám zobrazí, se mi také zobrazuje . Pak by správně mělo vyskočit ještě okénko s naším slovníčkem. Zjistíme, proč se tak neděje, jestli to není třeba důsledek změny designu stránek.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.