The Legend of the Apache Gold

no co jinýho bych s ní dělal :-D ale eště když ten oheň vůbec nehořel a já to hodil jen na uhlíky tak kašlal a říkal že všude lítá prach, teď už ani to

tak ale kdyz je ten ohen velkej tak jak ho mam zmensit? uhasit se neda a kdyz ho hlina nezmensi tak co jinyho?

prozkoumej oheň…

stydím se, že su tak blbej :oops:

tak to jsem netušila, že první vyhrává. to jsou hned dva poklady v jednom :-D

dnes uz s tim asi nehnu, du spat, ale nebude to klidny spanek :-) gratuluji estrer 8-)

estrer: no, v plánu to nebylo, ale říkal jsem si, že si to ten první zaslouží, ne? A když mám cen dost… proč ne.

taky si myslim :-D a děkuju:)

Tak nevim mam 90%, zadařilo se mi s tím ohněm, objevil se duch a něco mi řekl. Myslela jsem, že to mám zopakovat strážci v lese ale no effect…už vážně nevím :-(

jojo, musíš. Teď ještě, jestli jsi mu to řekla správně.

su borec, eště mi to nedalo a pustil sem se do toho před spaním a už mám 93% jediný co mi zbývá je něco udělat s tou kládou a dojet si pro poklad… :-D

tedy myslím, jestli jsi mu řekla správný slovo a jestli jsi to správně napsala.

Taky mi to nedalo a ještě jsem k tomu sedla a už mám 71%. A opravdu dnes už končím a jdu spát :-)

uz enom 1% :-D

MAM TO!!!!!!

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.