The Legend of the Apache Gold

děkuju moc už to mám :)

:-( hm nemam este zrkadlo .. a stale neviem ako na to lano

Huráááááááá. Mám 100% :-D Konečně budu klidně spát :-)

to zena: Jak si „dala“ ten kámen na konci ?? :-)

jsem v poušti, našla jsem juice ale nemůžu od Jaka vymámit flašu.asi používám špatné slovíčko :?:

sekacik: lano prostě odvaž

marfa: Flašku od něj nevymámíte. Dá vám ji sám od sebe, když po něm budete chtít chlast.

Ještě jedna otázečka: Mám džusík v lahvičce, ale nemůžu do ní přihodit další ingredience…jaké mám použít sloveso ?

láhev se naplní vždy do poloviny jednou věcí a do druhé poloviny druhou věcí. Tedy pouze tekutinami. Příkaz používejte pořád stejný. Když to namícháte špatně, můžete to vylít a zkoušet znovu.

mám už kouř, ale nic víc – buď neznám „smoke code“ nebo ho sledování kouře nudí :-(, podobné téma tady bylo, ale řešení sem nikdo nedal – prosím poraďte :?

merela: pochopila jsem,že bych měla najít knihu ale já zatím taky nic.

Mluvilo se tu o hnízdě, ale to jsem zatím nenašla, třeba bude na té vysoké skále, jen se mi tam nedaří vylézt :?:

Marku díky, flašku mám! a zatím 54% a dnes už jdu spát, oči mám jak ten smajlík :shock: jak se snažím něco vykoukat abych se posunula blíž k pokladu :-D :-D

knihu mám, rituálně mávám, práším…atd, ale třeba mi chybí ještě něco…?
marfa: k vylezení potřebuješ provaz

další dotaz jak mám z Jakea něco vymámit, zkusila jsem mu něco ukrást, vyměnit, koupit (nemám peníze), taky nevým čím mám vykopat hrob zkoušela jsem ho klackem i sekerou a nic rukama se mu dělat taky nechce

leli: v hospodě si prostě objednejte drink.
hrob vykopete, až budete mít náčiní. CO to je, to poznáte, až to najdete.

merela – no, ten rituál je složitý. Musí být v noci, musí tam být kouř, a musí to být všechno ve správném pořadí.

nemyslela jsem v hospodě ale v obchodě ale děkuju

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.