The Legend of the Apache Gold

mně to taky jednou nahlásilo kritickou chybu, ztratila jsem asi 30%, ale řešila jsem to tím, že pokaždé, když jsem udělala nějaký pokrok, tak jsem si hru okamžitě uložila a tím tedy nic neztratila

jj, jenomže já už pak nemohla uložit nic, prostě mi to skončilo na 57% a jakýkoli další pohyb už se nedal uložit, to ale neva, teď jsem zasekaná na 70%, jak jste říkali, že odeženu orla? :-)

už vim :-) znám příspěvky z fóra skoro nazpaměť, ale vždycky stejně objevím něco důležitého dobrou noc, všem

kde mozem ziskat vodu? … aj ked mam flasu tak mi ju nechce naplnit :( … ked mam juic v polovici flase do druhej polovice mozem nieco naplnit? :oops:

ano, je to tu už někde napsané, no a voda je někde namalovaná přes půl obrázku :-)

no pri vode som … ale asi zase pouzivam zle slovicka … lebo vzdy mi to napise len ze to nemoze urobit alebo ze nerozumie :?

sekacik2: používáte příkaz FILL? Tím by to mělo jít…

lenka: To fakt netuším. Obecně ale používejty všechyn čtyři sloty, prostě hrajte, uložet do jedničky, hrajte dál, uložte do dvojky, pak do trojky, pak do čtyřky, a pak zpátky do jedničky… atd atd. Když něco, nepřijdete pak o vše.

to mě nenapadlo :-), já myslela, že ty sloty jsou tam hlavně proto, aby tu hru mohlo hrát víc hráčů :-)

Zdravím všechny . Tak se tak koukám kolem a zjišťuju, že je tu nějaká hra s angličtinou. Po přečtení komentářů na 58 starnách !!! se ptám ,: má cenu ještě začít hrát????? :-)

Pokud dřív čtete rady v diskusi než hrajete hru… to není ten správný postup. :-)

prosim o radu . mam 81% a zarazila jsem se u ohně, už dost dlouho :? , mám knihu, mám noc, mám kouř,snad jdu podle knihy ale pořád píše , že neumí smoke code, když po něm chci ať sleduje kouř. Zadávala jsem to v zoufalství už snad všemi možnými způsoby, ale už mám asi vyčerpanou fantazii :-( Máte někdo nějakou radu??

ha, já mám taky 81%, ale nemůžu se hnout u ohně, přijde mi, že už bych ho neměla znovu rozdělávat, hot coals nejsou zvýrazněné, takže mám pořád den :-)

to Marek: zadala jsem v zoufalství blow like wind a ono to vyhodilo blow like window a že mám zkusit jiná slova :-)

Kant17: Tak dělejte to, co vám říká kniha, abyste dělala. Vy zřejmě jen dáváte EXAMINE THE SMOKE. Udělejte za sebou tři úkony a co ten kouř udělá, uvidíte sama.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.