The Legend of the Apache Gold

a můžete tam jít? máte tu jednu důležitou věc, která jediná vám umožní jít do pouště? pálí vás nožičky?

ty hlášky jsou skvělé, see, look, watch a na každé je jiná hláška, bohužel ale ne řešení :-), noc je ještě mladá, tak snad, ale kdybyste někdo měl nápad, nepohrdnu :-)

tak já nevim, trčim u ohně, vím, že mám postupovat podle popisu, ale někde asi zadávám špatnou předložku, protože mi to nebere poslední krok, nemohl byste se někdo smilovat a trochu poradit? Děkuju mockrát

ja bych rada pomohla, ale sama nevim jak dal, k ohni jsem se uz jednou dostala, ale byl mi nanic tak jsem ho uhasila

když napíšu see the smoke, tak to chce říct jinak, ale už fakt nevím jak, doporučuju ale každému vyzkoušet všechna možná slovesa, protože ty hlášky jsou fakt dobrý :-)

což takhle "observe, look in, look at, eye,…, watch, regard, ale to už vás asi napadlo :-)

s tím kouřemn nic dělat nemáte. První krok – tanec, druhý a třetí krok je něco, co musíte udělat tou hůlkou.

Bo: Ne, u vodní nádrže na sever.

fajn, tak schválně, jak dlouho mi to bude trvat :-)

tak heuréka, zlatá latina, tam je sloveso na první pohled rozeznatelné od podstatného jména, kdo na to má pořád myslet? :-)Děkuuujjjjuuu mo­oooc

orim: tak já sem uplně natvrdlá. Tolik věcí sem už dávala a nic..neměl bys eště nějakou nápovědu pro tvrdohlávku?

když chcete ypadat jako duch, musíte se obléknout jako duch :-)

SOS: tak mám liquere a nikdo ho nechce – co s tím?

ale jo, někdo kdo má strašně rád alkohol ho určitě bude chtít

Díky,no tak já to ještě zkusím, ale když on pořád spí

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.