The Legend of the Apache Gold

georgia, děkuji moc, chytáček mi po přečtení 99 stránek už došel…jen mne teď trochu naštvalo že se tady s tim lopotim…a užívám pořád climb up, up, a nikdy jsem nedala jen climb :) Děkuji a znovu s chutí do hry ;)

Ahoj nevíte co bych měla přesně napsat při tom rituálu s tou větví? Příjde mi, že bych s ní měla udělat dvě věci, ale tu druhou mi nebere. Pořád píše, že neví o čem mluvím. A navíc v té knížce od ožraly je řeč o velkém ohni, ale když usnu tak je oheň malý a když přiložím tak je zase den. Dík za radu

nepřikládejte… vůbec by nemělo jít v noci přiložit do ohně, to je moje chyba…

Udělat musíte myslí tři věci.

Ahoj, já bych do toho kopla, ale nemám čím :? Mám sc 67, mám boty, byla jsem v dole, u ohniště a jánevímkdevšude, ale nemůžu najit rýč..

Rýč je v dole, tedy byl tam… pokud jste ho neodnesla pryč.

Mam rýč i kopu zlata :-D Marku, díky za skvělou hru!

Jsem rád, že se líbila. :-)

S pár radama ,a po odsunutí balvanu s vypětím všech sil se zastavilo srdce nad tím pokladem 8-) . Skvělá gameska ,díky za ní i za kvalitní webík ;)

Prosim potrebuju poradit jak mam sehnat liker (Jake mi vzdy da jen prazdnou flasku protoze nemam penize) a jak mam vzit tu rostlinu (kdyz ji chcu vzit rekne ze je moc mala a ze by umrela a i kdyz jsem ji zalila porad je moc mala, skousela jsem ji i pohnojit ale nejde to porad mi to nerozumi). A potrebuju ji vubec :?: :?:?:

Rostlinu rozhodně potřebujete, musíte ji pohnojit! aby vyrostla, prostě dáte hnůj do pytle a vysypete na rostlinku :-D

Ten hnuj v sacku mam ale nejak mi to tam proste nejde dat asi nepouzivam dobre sloveso…

A ten liker nebo cokoli na piti co bych mohla dat tomu chlapovi tez porad nemuzu sehnat

pohnojit kapradinku – MANURE THE FERN
mělo by ale fungovat více různých příkazů.

Jeee dekuju moooc :-D ja pouzivala fertilize…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.