The Legend of the Apache Gold

Frostpako: no, vytradovat musíte nějakou „raritku“, jak jse řekl. Roste to.

no jasně :-D vždyt to tam máte i napsané – It a very RARE variety known as… asi začnu pozorněji číst. Děkuji ted již to zkusím sám.

Jste všichni nějaký moc dobrý, mám z toho depku. Díky Marku za radu, z msi se to nainstalovalo správně. Mám už 6% a zase nevím, kam dál. Ale já na to přijdu, doufám.

tak už jsem se přepádlovala na druhý břeh, hurá:-D to mi to ale trvalo!

pádlovat?! :shock: já se nemůžu dostat do kánoe přes toho aligátora :-( zkoušela jsem ho prozkoumat :-) i zabít :oops: a nic :?:

zatím 20% a nevím jak dál. do kánoe nemůžu a sedlo na koně taky nemám. zkusím, jestli mě něco do zítra napadne.

Tak jsem se zase sekla. Lano jsem vzala, ale zmizel klacek…navíc jsem stále nenašla nic, co by se mohlo hodit na ty nohy, aby ho nepálily, myslela jsem, že by se dalo něco sehnat u toho bohatého pána co jede také s vozem…ale ať jsem zkoušela cokoliv..nic.. :-(

To já jsem si myslela, že by si mohl místo bot dát na nohy tu tašku z krokodýlí kůže a tu druhou ve které má oves taky (když by ten oves někam vysypal), ale bezvýsledně :-(

To Renousek a zena: na nohy se hodí boty, získáte je od obchodníka výměnou za něco jiného

marfa: Aligátor vám něco ukazuje. Zkuste mu ukázat taky něco, něco, čeho se zalekne.

Renousek: Klacek (větev) spadne do řeky… nenapadá vás, kde by mohl vyplavat?

Jak Georgia říkala, že když zjistila, jak získat to „cinkrlátko“ z toho totemu, tak se málem popukala smíchy, tak musím teda přiznat, že jsem na tom podobně. Marku, to se vám teda povedlo!!! :-D :-D :-D

roman298: Na tohle zrovna přišel Peter Torrance. Některé nápady tam jsou mé, jiné jsou Peterovy, většina je Peterova.

no ale stejně je to haluz…

Jak udělat velký oheň v noci? Pokaždé když přiložím tak je zase den. :?

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.