Help for English

CAE prosinec 09

 

Já ted v tejdnu zaplatil-there's no way back…Who else is in? 8-)

Tak to ti budu držet palce. Tys dělal FCE myslím vloni v prosinci, takže do toho jdeš po roce, ne? Já ho dělal v březnu a myslím, že po roce do toho asi ještě nepůjdu. Možná příští rok v prosinci.

Diky,jo byl sem v prosinci,ted mám totiž práci,kde sem v kontaktu s angličtinou pořád a je tam rodilý mluvčí-amer. se kterým dost často povídame takže bezva trenink.Testiky vycházejí celkem dobře,jen se bojim writingu a listening je taky dost divokej,čekám až Marek vydá ten článeček Jak na writing 8-)

já se taky přimlouvám za článek na writing:) já se chystám na CAE sice až v červnu, ale čím dřív článek bude, tím líp:)

tak kdopak byl vcera?ja myslim že první část readingu asi nebyla v angličtině nebo nevim jak si to jinak vysvětlit ty slovíčka :-D no ale jinak celkem v pohodě ten zbytek,uvidíme jeste speaking v sobotu a pak prijde to čekání :?

úplně souhlasím, ten reading, to byla opravdu síla…úroveň trošku někde jinde než u dostupných zkušební testů, mi to tak připadalo…

tj nasadili latku trosku vis nez sem byl zvyklej z tech cvicnejch,mel sem trosku pocit,ze sem omylem vlez do CPE protoze sem ten text cetl asi 3× a porad sem (krome nadpisu) totalne nevedel o cem to bylo :D jinak listening mi prisel bezva,super kvalita ve sluchatkach(kon­gresak),use of english klasika(prvni cast dost citove a zbytek uz celkem normal) a writing teda nic moc-povinny report a na vyber article,proposal a review a essay ale ty byly bohuzel z tech knizek ktery sem necetl :D ale jinak pocit vcelku dobrej,ted jen hezky speaking a je to tam :-)

jj, přesně moje slova…po druhém přečtení mi ty texty přišly, že jim v poho rozumím a přesně chápu, co chtěl básník říct, no jo, jenomže pak došlo na výběr odpovědi a bylo to v …A to jsem si myslela, kdovíjak reading není moje silná stránka.U lis­teningu se mi tedy moc nelíbila ta poslední část, tam jsem byla trošku mimo. Jo a ani ta úplně první nebyla taky moc hezká. Takže pro mě to byly chvílemi víc piškvorky než ověření znalostí…ale co, třeba to vyjde.

tak a jak sel speaking?ja byl vcera a mam docela bezva pocit..mel sem dost kliku na obrazky a otazky padaly klasa typu why do you study english,how important is family atd..prekvapil me ceskej examinator ale native „guard“ :)

speaking snad v pohodě…popis obrázků normálka, cooperative task myslím taky, nejhorší u nás bylo, že oba zkoušející byli rodilí mluvčí a ten co zadával úkoly konce vět hrozně polykal, takže jsem se musela na dvě otázky přeptat znovu…no ale tak to do konverzace patří…takže uvidíme v únoru, dej vědět, jaks dopadl

jasne,dam.. 8-)

tak je to tady a je to B !!!!!

congrats!

dekuji moc Marku a hlavne celym temto vybornym stránkam ze kterych sem cerpal pri svych pripravach :-)

Taky gratuluju.
Zase 77? :-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.