Help for English

dotaz na tvůrce tohoto webu

 

Prosím je možné získat další přehled listeningu a jiných cvičení ke všem typům certifikátů jako jsou na vašich stránkách. Tady je to naprosto úžasné, ale marně hledám něco podobného s větším množstvím cvičení.Děkuji moc za jakoukoliv pomoc či odpověď.

Tyhle materiály jsou většinou přísně copyrightované, takže nic uceleného zadarmo nenajdete. Pouze ukázky. Doporučuji nějakou tu stovku zainvestovat a koupit si nějaké cvičné testy.

Jinak jeden až dva cvičné testy ke každé z cambridgských zkoušek ESOL najdete na jejich stránkách. Tam to ale není interaktivní, pouze stáhnutelné PDF.

Děkuji za vaši radu. 8-) Hned si běžím něco koupit.....Jen tak mimochodem, plánujete nějaké rozšíření vašeho webu? Jsem jen zvědavá. :-D

Plánů máme hodně, času málo. Teď bych rád někam dotáhl některé ze sekcí, v první řadě sekci ‚angličtina pro začátečníky‘. Taky pracujeme na některých softwarových projektech, a je dost těžké na to všechno najít při běžném denním shonu čas.

Tak to vám držím palce a přeji vám ať jde vše podle plánu. Prozatím se budu jen těšit :-D

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.