Help for English

seriál s titulky

 

Chtěla jsem si koupit nějaký seriál s eng titulky a zjistila jsem, že angličtí prodejci titulky na dvd většinou neuvádějí.Na Amazon.com jsem objevila seriál Matlock (prý)s titulky. Ale ouha. Když DVD přišlo, je bez titulků. Můžete mi prosím někdo poradit, kde zjistit, jestli dvd titulky obsahuje, nebo ne, dřív, než si ho objednám? (Dívala jsem se např. na seriály Californication a Life on Mars a prodejci titulky vůbec neuvádí…).

To je obecně problém. Musíte se pokusit najít DVD i na jiných obchodech, i když ho třeba budete brát na Amazonu. Tam možná budou informace podrobnější, ale na 100% to prostě nebudete vědět nikdy.

Obecně však titulky většinou mají, ale ne vždy…

Na CALIFORNICATION z USA titulky nejsou, když koupíte britské vydání, nejen že to bude evropský region ale titulky tam budou.

Na Life On Mars koupene na britskem Amazonu titulky jsou, ale pozor na BBC Series ..........pokud vim tak si to v Usa natocili znova.

titulky se dají nezproblému stáhnout, potažmo i celý seriál

Jistě, ale my se bavíme o legálně koupeném DVD, a na to titulky nenalepíte…

Taky chci nakupovat na Amazonu a řeším, jestli filmy mají titulky v angličtině. Docela se mi osvědčuje koukat na seriály a filmy v původním znění a s titulky v dané řeči, a taky to nějak neumím vyčíst z detailů u jednotlivých produktů. Netušíte, jestli třeba Glee nebo How I met your Mother ty AJ titulky má?

Ano, oba titulky mají. Vím, mám.

Bezva, díky…

to Roman Svozílek: nevím, co jste myslel výrazem „nalepit“, ale nevidím důvod, proč by na legálně zakoupený seriál nešly najít a spustit legálně stažené titulky. Sice, pokud bych byl na místě Leiah, tak bych seriál asi vrátil a požadoval peníze zpět, ale titulky podle mě najít jdou.

To Battlefield: Při stažení titulků máš ale dost velkou(většinovou) šanci, že titulky nebudou pasovat na tvoji verzi dvd(budou začínat dříve, později a nebo se „rozjedou“ v průběhu díky jinému snímkování). To se sice dá většinou celkem jednoduše vyřešit, ale je k tomu zapotřebí software a trpělivost. A nemyslím si, že člověk, který si koupí seriál má náladu a čas hrát si s titulkama.

MattoniLover:
Myslel jsem normální přehrávání DVD na stolním přehrávači…

to MattoniLover: Jak muzete vratit serial na DVD, kvuli tomu, ze nema titulky?
edit: To by to DVD musela byvala vratit v dobe, kterou ma na vraceni bez udani stanovenou.

Omlouvám se… nikdy jsem seriál nekupoval a nikdy jsem se na DVD nedíval na stolním přehrávači :-D sorry

No ale pokud jsem si objednal zboží a oni mi dodali špatné zboží, tak jsem doufal, že půjde vrátit…respektive nevidím důvod proč by to nešlo. Ale jak jsem říkal, nikdy jsem seriál nekupoval.

To, jestli jsou na DVD titulky nebo ne, přece není důvod k vrácení…

Pokud by to bylo napsáno v popisu produktu a nakonec tam nebyly, tak to je dejme tomu něco jiného, ale tady se právě řeší, že prostě tyto informace tam psané často nejsou…

No máte pravdu, že jsem se trochu odchýlil od hlavního smyslu topicu…

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.