Help for English

Krátké přání

 

Ahoj, tuto stránku mam rád, přesto by se mi líbila nějaká malá vylepšení. Obsahově dobré a super. Ale třeba by se mi tu líbilo tlačítko „náhodná slovní zásoba“ tzn náhodnej článek s těma slovíčkama. Obsah a rozsah je fakt super, ale určitě tu chyběj takovéhle věci – „usability“. Nevidím v problém připadat několik málo věcí (třeba tu náhodnou slovní zásobu) a jiných věcí, což je otázkou pár minut a uživatelum to určitě pomůže.

Píšete ‚a jiných věcí‘. Určitě se o své nápady podělte. Klidně nám to napište na mail. Zvážíme to v příštích upgradech.
Díky!

VŠECHNO NEJLEPŠÍ!
DÍKY MOC za web HelpForEnglish.cz. Dnes jsem vás objevil a jsem naprosto nadseny. Děláte skvělou práci. Dosud to nejlepší, co jsem v české mutaci na netu k vyuce anglictiny nasel. Neskutečné množství Vaší práce a času. S úctou, David Tyl.

tak tak, strašně moc SKVĚLÉ práce. málokdy se najde něco v PRVOTŘÍDNÍ kvalitě, co je přitom zdarma. :shock:

Jojo, taky se divim ze je tady vse zadara. A dneska jsem obdrzela CD Language Lab(ta cena, to je za hubicku) a jsem taky nadsena. Nahodna slovni zasoba je supr napad.

Ahoj všem a velké díky za tuto stránku!!Jsem věčný začátečník a samouk,kterému nechybí nadšení,ale čas a energie pro pravidelné studium angličtiny.Tyto stránky jsou super!Věřím,že je brzy využije i syn,který právě s angličtinou začal ve třetí třídě.Ještě jednou všem autorům moc díky za jejich čas a práci!! :-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.