Help for English

www stránky

 

Ahoj!

Neznáte měkdo dobré www stránky, kde by se dala studovat angličtina. Jsem na úrovni intermediate. Stránky třeba s anglickými texty, online anglické radio, vysvětlení gramatiky, slovní zásoba atd. Děkuju :-)

nedávno jsem objevil tuhle stránku esl.about.com
a na cvičení poslechu se mi líbí www.spotlightradio.net

Mě by spíš zajímalo, co PINKY hledá… nebo co mu/jí chybí tady. Možná anglické rádio, ale všeho ostatního pro úroveň INTERMEDIATE toho snad máme dost.

Myslím si, že nemá cenu mu odpovídat, na našem webu si např. neudělal ani jeden jediný test či cvičení (jak jsem si zjistil)… Trochu mi to přišlo jako dotaz na centrum nebo seznam.cz, jestli neznají nějaký dobrý český internetový portál. :-)

Tak to se moc omlouvám, jestli můj dotaz vyzněl nějak špatně. Vaše stránky jsou fakt strašně úžasný a se studiem mi moooc pomáhají např. s gramatikou atd. Můj největší problém v oblasti angličtiny je ale slovní zásoba. A proto hledám nějaký stránky, kde bych si mohla přečíst nějaký anglický text, vypsat si slováčka a viděla, jak jsou tvořené věty.. prostě abych si tu angličtinu nějak zažila.
P.S : Testíky si dělám, ale přezdívku jsem si založila teprve nedávno :-)

A co naše sekce četba, kde jsou různé povídky (s nahrávkou rodilého mluvčího), k tomu dole je odkaz na slovíčka, slovíčka si můžete ihned prozkoušet naším online zkoušením… navíc v textu když nevíte, si můžete dvakrát kliknout na slovo, co neznáte a náš slovníček ho hned vyhledá a ukáže překlad, definice, přepis výslovnosti a mnohdy i možnost přehrání výslovnosti).

A pokud vás nelákají povídky, máme tu články o reáliích, opět často s odkazem na slovní zásobu + zkoušení, opět s možností dvojkliku na neznámé slovíčko přímo v textu…

Sorry, jestli jsem reagoval nějak divně, ale trochu mě ten dotaz na ‚stránky, kde by byla vysvětlená gramatika‘ a ‚slovní zásoba‘ překvapil. Co se gramatiky týče, stránek najdete spousty, ale není jich mnoho, kde by vám testy samy vysvětlovaly vaše chyby.

Tyhle možnosti či snad lepší možnosti myslím na internetu budete hledat jinde jen těžko. Tedy alespoň o ničem takovém na českém či světovém internetu nevím.

Děkuji za rychlou odpověď :-). O tom dvojím kliknutí na slovo jsem vůbec netušila :-), děkuji za info. Jinak ještě jednou se omlouvám, nechtěla jsem se vás nijak dotknout, vaše stránky jsou úžasné. Jen jsem chtěla vědět, jestli někdo nezná ještě nějaké podobné stránky. To víte vše se hodí :-).

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.