Help for English

Váš věk

 

Zdra@vim.Cci se Vás zeptat na váš věk.
Začnu sebou je mi 15 a až v červenci bude 16 , asi tady budu nejmladší fanoušek co se učí tady z webu , proto že ve škole v prváku už od začátku vysvětluje přít průbeh a a přít prostý takže mám zatím za 1 a jsem asi vědomostně ve 3 ročníku. :-(
Škoda o tom mluvit.

Zajímávé určení své úrovně :) Většinou se lidi hodnotí podle Evropskýho rámce od A1 do C2. Nebo třeba starter -advanced. ale ročníky… :)

Já byl ve škole taky dost napřed. Však si kup knížku, učebnici nebo hod na jazykový kurzy. Dneska máš možností :)

věk 31, 17.ročník angličtiny…a nemám tušení, do kterého písmenka se zařadit :-)

:-)

cz605868278: Nejsi nejmladší, já jsem o pár měsíců mladší :-D Ve škole je to v podstatě k ničemu, choď na jazykovku nebo si aspoň kup nějakou učebnici a určitě to doplňuj článkama na HFE.

Jinak, ohledně mé úrovně, těžko říct, anglicky se učím osmý rok, od října chodím na kurz, co měl jako vstupní úroveň B2, takže asi tak nějak to bude :-D

J ve škole to stojí za nic.Máme učitelku co byla na Novém Zénadu.V 1 hodině řekla že pracovala v hotelu.Po pár dnech i , když jsem tu informaci přímo nevyhledával díval na imigraci do Austrálie jen tak , jak to státy mají.Přitom jsem na to narazil.Další články mě napověděli jak to ve skutečnosti je se zbalit do zahraničí a jak se tady popisovalo"v dom­nění sbírat jahůdky na zahrádce a přitom se učit" tak asi tak nějako do testu jsem ji napsal color přitom používám celou dobu americkou Angličtinu , když to ona nějak tak hybridní píše colour a dance čte americkou výslovnosti neumím psát transkripci tak napíšu normálně místo dáns řekla dens tak sem ji laskavě upozornil po konci hodiny a řekla že o tom nic neví.Dále tedy nevím přoč nás učí I have místo I have got je to naprosto nenormální.Zdů­vodnění že je to tak v učebnici.Je to jak kdyby jela do Slovenska a dělali že jí nerozumí. :-)

Teda sorry, ale Ty bys měl začít češtinou…

melychar: jo, tos trefil. Četla jsem ten příspěvek aspoň 3× a stejně se v tom nějak nevyznám :-D

Moc dobře rozumíte :o

Co přidám tak v 4 ročníku dělají touhle dobou will – going to.Takže trochu na hlavu to jsme dělali na základce v 9 třídě , ale to jsme měli takovu učitelku co to taky motala a americká spisovné angličtině říkala že to jsou amerikanismi

Čteš po sobě někdy to, co jsi napsal ? :-)

to „telefonníčíslo“: a je u vás angličtina maturitní předmět? Pokud hodláš maturovat z angličtiny, tak bys neměl spoléhat jen na učitele ve škole – pokud je to tak jak popisuješ. Ale i kdyby učitelé byli výborní, tak JEN ve škole se angličtinu nenaučíš.
Když si pročteš pár článku na HFE tak zjistíš, že sice se probírá „jednoduchá“ gramatika, ale mnoha různými způsoby, s mnohem širší slovní zásobou. Například v tomto článku se také mluví jen o slovíčku „chtít – to want“: http://www.helpforenglish.cz/…co-chci.html

Cizí jazyk je povinný a můj názor je, že tu maturitu dají dneska každýmu, kdo dokáže říct pár vět. Takže znalosti gramatiky ze základky a něco z reálií a nebál bych se:)

Uroven ciziho jazyka studentu na strednich skolach je katastrofalni… Studenti casto nejevi o cizi jazyk zadny zajem.

Minuly rok, kdyz jsem maturoval, to co predvedli maturanti u ustnich z anglictiny, nebylo k smichu, ale k placi. Prosli.

Washington:

Naprosto souhlasím. Znám spoustu lidí, co je právě ve čtvrtém ročníku, učí se anglicky minimálně 8 let, jejich úroveň už ale odpovídá elementary/pre-intermediate. Prostě nemají zájem no.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.