Help for English

City & Guilds nanečisto

 

Kdo jste se účastnili sobotního EB Dne s City and Guilds v Berouně, napište, jaké máte pocity ze zkoušky City and Guilds, kterou jste si tam měli možnost nanečisto vyzkoušet.

Jelikoz mam zkousku KET a chystam se na PET, tak jsem si vybral B1, abych cca vedel jestli na to mam.

Speaking B1: Zkousejici Troy Witt

Troy byl perfektni. Ale vzhledem k tomu, ze to vse bylo nanecisto a v pratelske atmosfere, tak byl aspon u me docela dost mirnej, jelikoz po tom co jsem na tom Speakingu predvedl, by mi nikdy nemohl dat Pass :) Ale mozna to bylo tim, ze jsem sel uplne jako prvni, tak nemel s kym srovnavat :)

Listening and Reading B1:

Test sme psali v takove male hezke ucebne spolu s prihlizejici velice sympatickou lektorkou :) Poslech byl slyset velice pekne. Par dulezitych informaci jsem nepochytil, ale to bylo chybou moji nevzdelanosti. Reading tak nejak normalka, urcite odlisnosti od Cambridskych zkousek tam jsou.

Bohuzel sem nemohl vydrzet az do konce predavani vysledku, tak jsem dnes pozadal pani Dagram Cervenou, ktera mi vysledky zaslala a timto ji dekuji.

Speaking – PASS (9.5 z 12)
Listening – PASS (17 z 24)
Reading – PASS (23 z 30)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.