Help for English

Zvuk na stránkách

 

Dobrý den, musím pochválit tyto vynikající stránky o angličtině. Jsou vážně super. Taky já, která má vyšší věk, se můžu naučit základy angličtiny, :-) .
Ale teď můj problém – nemůžu spustit zvuk výslovnosti na stránkách. I když mám nainstalovaný flash-player, tak je prostě ticho. I když se zdá, že se zvuk přehraje. Zkoušela jsem to v Opeře, Firefoxu. Zkoušela jsem prolézt Diskusní fórum tady na webu, nastavení prohlížeče u sebe v pc, atd. Taky flash-player jsem několikrát přeinstalovala, ale zbytečně.Už si nevím rady.
Díky za odpověď.
IrenaS

Tak to opravdu nevím, zvuk máme na všech standardních prohlížečích ověřený a skutečně funguje. Neběží vám na pozadí počítače nějaký program, který by to mohl rušit? Nic jiného mě v tuto chvíli nenapadá.

jde přehrávat písničky? když otevřete nějakou písničku v sekci Zábava/hudba, měl by se zobrazit FLASHový audio přehrávač, takový šedivý rámeček, vlevo jedno malé tlačítko pro PLAY a potom dlouhý ukazatel ve které části písnička zrovna je na na konci ovládání hlasitosti. Je to tak?

Pokud je tento přehrávač zobrazený správně a nepřehrává to, bude to pravděpodobně něco v nastavení počítače. Pokud se tam přehrávač vůbec neobjeví, a nebo si tam windows dosadí automaticky nějaký jiný (např. takový namodralý s více tlačítky), potom FLASH PLAYER není správně nainstalován.)

Děkuji za odpověď. V žádném prohlížeči zvuk skutečně nefunguje (ve WindowsXP). Jinak všechny zvuky jedou. (vážně asi není korektně flash-player nainstalován) Když ale nastartuju do Linuxu, tak všechno běží – zvuky a výslovnost z Vašich stránek – zvláštní! Budu muset více využívat Linux a budu mít z těchto vynikajících stránek plný užitek.
Děkuji
IrenaS

Oprava.
Už zvuk jede i ve Windows. V prohlížeči IE a přeinstalovaným flash-playerem.
Děkuji
IrenaS

Tak to je dobře.

Zvuk jede už i ve Firefoxu. Byl totiž nainstalované rozšíření flashblock – a kvůli tomu nejely zvuky. Stačilo v tomto rozšíření přidat výjimku pro tyto stránky – a je to v pořádku. Zvuky jedou všechny. (o tom rozšíření jsem nevěděla).
Ještě jednou díky
IrenaS

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.