Help for English

orientace

 

Probíhám Váš web a zjišťuji, že spousta věcí, které mě zajímají, již tu jsou.Trochu v tom plavu a potom dávám otázky, se kterými bych Vás nemusela zatěžovat, kdyby Vaše témata nebyla tak rozsáhlá. / Což je dobře,/ Přemýšlím, že bych si založila vlastní přehled o Vašich tématech, ale nevím jak na to. Vaše mapa webu informuje o tématech, ale mě unikají věci, již dříve řečené. – aktivně se Vám věnuji cca 1.5 měsíce.přitom mi unikají příspěvky z dřívější doby – Teď si je uhlídám!!! Je to super, ale já bych přivítala určitý chronoligcký řád, který by určil místo toho kterého příspěvku / Abecední, téma atd/. A to jen „heslem“, není třeba to „okecávar“, máte to vymakané, ale kdo přijde na Váš web, tak než všechno to zajímavé a zábavné a suprovní projde, tak i zapomene, co vlastně hledá. Jednoduchý abecední seznam by prospěl. Nerozumím programování a nevím, jak je to složité, ale Vaše stránky existují 2 roky ne -li více a já jsem, za dva měsíce stihla sotva polovinu. Stále, jak jsem poznala něco přibývá, a ani Vy pane magistře nemůžete stále odpovídat jen na odkazy toho, co bylo už napsáno, /Můj případ/ Zajímají mne i názory druhých, protože i z těch lze čerpat inspiraci.Stránky webu by mohly obsahovat pouze v heslech, co který přípěvek obnáší / pro pravidelné návštěvníky/. Nevím, jestli jsem se vyjádřila přesně, ale mám Vás od listopadu mezi „zajímavými“ a od ledna mezi VIP.

Ještě malá připomínka – myslela jsem česky !

Myslíte tedy takový jakoby rejstřík, že? Jak bývá vzadu v knihách? To mám už nějakou dobu v plánu, ale jak neustále tvrdím, ten čas, to je můj velký nepřítel.

Jinak plánujeme i lepší způsob vyhledávání. Ten, co nyní používáme, je velmi nepraktický. To by také mohlo pomoci.

Já jsem si zatím založila sešit, používám k tomu vaše ikonky ale problém je v množství materiálu, protože Vy jste velmi schopný!! Přes neděli bych si to chtěla dát dohromady. Pokud se mi podaří chronologicky uspořádat všechny vjemy, mohla bych to nabídnout i dalším začátečníkům, pokud byste mi k tomu dal prostor.Jen taková malá /tedy!!!/ mapka, ať vím, kde jsem se ocitla.

Určitě se rád podívám, až to budete mít zpracované. A pokud to bude OK, proč to nenabídnout ostatním? Díky.

Měla bych na toto téma taky malý návrh.
Často se stává, že se na Diskusním fóru „schovávají“ témata jedno do druhého. Potom má jedno téma (původně jeden dotaz) několik stránek a poslední dotaz již zřídkakdy souvisí s původním tématem.
Všimla jsem si, Marku, že jste několikrát vybízel tazatele k založení nového tématu, ale spousta tazatelů či autorů připomínek to často ze záhadných důvodů nepovažuje za nutné nebo dokonce vhodné. Možná si někteří myslí, že každým novým titulkem se zbytečně zabírá nějaký virtuální prostor – tedy více než když založí nové téma.
Já bych navrhovala, aby se tato „instrukce“ (na téma zakládání samostatných témat) objevila někde v záhlaví obrazovky Diskusní Fórum. Domnívám se, že respektování této zásady by přispělo ke zpřehlednění Diskusního fóra.
Díky.

V tom máte pravdu. Nějak se to pokusíme ošetřit.

Jo, a taky by bylo dobré motivovat autory příspěvků, aby už do názvu dotazu nebo příspěvku (který se objeví na seznamu příspěvků v příslušné sekci) psali pokud možno co nejkonkrétněji téma, kterého se dotaz nebo příspěvek týká, nikoliv něco jako: „Jak byste přeložili …“, „Prosím o pomoc“ apod. O tomto jste se již taky zmiňoval, ale když zareagujete pouze „uvnitř“ jednoho dotazu, málokdo si to přečte.
Takže by neškodila nějaká instruktáž nebo doporučení dodržování základních zásad vkládání příspěvků v zájmu zvýšení přehlednosti.
Díky.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.