Help for English

Jazykova uroven

 

Jak prijdu na to, na jake jsem urovni? V zari minuleho roku jsem si delala oxfordsky test v jazykovce. rekli mi, ze az nebudu vedet, mam ho ukoncit. abych nehadala. bylo tam docela rusno (nejaky rodily mluvci tam lamavou cestinou vykladal, jak sel reklamovat batoh do supermarketu). takze jsem ho ukoncila pomerne brzy. skoncila jsem v mirne pokrocilych, ale protoze tam byla vetsina lidi „ja? ja prece nepujdu do zacatecniku, ja nejsem zacatecnik, pujdu do mirne pokrocilych, test nepotrebuju.“, nic moc jsem se nenaucila. ted me preradili. krome toho, ze jsem prisla o konverzaci, tak zadna zmena k lepsimu. potrebovala bych se nejak dozvedet, jak na tom skutecne jsem. znate nejake online testy, nebo cokoli co by dalo jasnou odpoved? prihlasila jsem se na cervnovou PETku, na PEt prevazne proto, ze me lektorka ujistovala, ze na to klidne mam. jenze si nejsem jista. a navic ted nemam ani trochu konverzace… bojim, bojim.

Máme u každé úrovně popis, co která úroveň obnáší, popř. jsou popsány v článku v sekci INFORMACE. Jinak si můžete zkoušet dělat na našem webu různé testy, z těch jistě zjistíte, která úroveň Vám nejvíce vyhovuje. Co se PET týče, vyzkoušejte si cvičné testy v naší sekci CERTIFIKÁTY, a uvidíte, zda na PET máte, nebo ne.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.