Help for English

Language lab

 

Velmi oceňuji Váš program Language lab.Líbí se mi provedení i způsob učení slovíček. Velice oceňuji i výklad slov, protože zde mám názorné použití v praxi. Vždy si výklad přeložím a občas mě to velmi pobaví. Je to vlastně také nenásilná forma učení slovíček. Největší radost mám, když se mi podaří více méně přeložit text správně. Tento způsob máte i u překladu slovíček v textech. Oceňuji také zkoušení podle tohoto výkladu. Musím přemýšlet a není to jen bezduchý dril. A tato zkoušení jsou pro samouky super, protože je to jako kdyby mne zkoušel někdo jiný. Škoda, že není podobný program i na celé věty. /Nešťastný slovosled/. Jsem velice ráda, že jsem si tento krásný prográmek koupila.

Díky, to jsem rád. Co se celých vět týče, ty si do programu můžete samozřejmě zadávat, např. podle příkladových vět v našem online kurzu ‚Angličtina pro začátečníky‘ – stačí psát česky/anglicky. Nahrávky tam takto přidat nepůjdou (mám je na webu jen ve formátu mp3 a Language Lab pracuje s formátem WAV).

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.