Help for English

Kniha pro FCE

 

Mate nekdo zkusenosti s ucebnici pro FCE? Na internetu jich je velky mnozstvi a vetsinou jsou hodne drahy. Rad bych si nejakou poridil, ale trochu tapu… Idealni je cena/vykon. Zajimaji me testy a gramatika. Nebo prip. i neco mimo FCE v oblasti intermediate → upper-intermediate. Vlastnim English Gramar In Use (Intermediate). Nasel jsem napr. Cambridge First Certificate in English 7 Self Study Pack, coz je hodne draha kniha a ma pomerne malo stranek. Vyplati se neco takovyho? A nebo tahle: Practice tests First Certificate English – EFL ELT ESOL.

J8 docela doporučuji knihu FCE Practice Tests od nakladatelství Black Cat. Je to soubor cvičných testů se třemi audio CD. Cenově je poměrně přijatelná. Je ale nutné kupit si k ní i Tecaher's Book (ten je ale velice levný). Mrkněte se na www.englishbooks.cz

Diky za tip, snazil jsem se knihu najit na amazon.com, ale tam jsem ji nenasel. Potrebuju ji koupit v Britanii.

Aha… vydává to italské nakladatelství Black Cat, ale autorka je Felicity O'Dell, která normálně píše pro Cambridge University Press.

Ve škole jsem si musela pořídit New First Certificate Gold Course Book. Nevím, jaká je ta knížkam, možná dobrá. Ale s naší profesorkou nikdo nic nechápe, a zeptat se taky nemá smysl, pač se člověk většinou dozví že to je „fráze“,„vazba“ a tak podobně. „Děcka to vy neumíte“ Ale vyslvětlení žádné. Jj, číst správně odpovědi z klíče umí každý.
Fakt vyhozené peníze:((

Ahojky, mám prosbu, tenhle rok dělám maturitu a pak bych chtěla dělat jednoleté pomaturitní studium – samozřejmě angličtinu. Ráda bych se připraprivila na FCE. Ale nemůžu si vybrat, kterou jazykovou školu. Je jich obrovské množství. Nemáte někdo zkušenosti s nějakými. Víceméně je mi jedno, kde v ČR by byla. Moc děkuju za pomoc

Zkuste se podívat na stránky www.sjs.cz Je to státní jazyková škola hl.m. Praha. Tam rovnou tu zkoušku i udělate. A lépe se učit na té škole, kde potom budete dělat zkoušku.Já osobně s tou školou mám dobré zkušenosti (už jsem jednu zkoušku tam dělala, teď se chystam na druhou).

Dobrý den, ráda bych si udělala FCE, ale nevěřím si natolik, abych šla rovnou ke zkoušce. Máte někdo zkušenosti s jazykovými kurzy, kterými se během několika měsicu nechá projít ke zkoušce? Děkuji za odpověď…

Ahoj. Jsem nucena si udělat státnici z Aj, ale přemýšlím jestli FCE nebo CAE. 2 roky jsem žila v USA a gramatiku mám taky dobrou. Poradíte mi prosím, kde najít kvalitní nápovědu – rozřazení, do čeho se vrhnout a případně z čeho se učit? Do jazykovky se mi z finančních důvodů nechce:(. Děkuju pěkně:) :)

Doporučuju si pořídit vzorové testy, vyzkoušet je, a uvidíte, na jakou úroveň máte. Ukázkový test najdete na stránkách Cambridge ESOL, nebo se dají zakoupit od Cambridge University Press.

Ahoj, příští týden dělám zbytek FCE (a po tom, jakej propadák jsej předvedla na speaking, se mi tam už teda fakt nechce :oops:). No ale proč sem píšu, uvědomila jsem si, že totálně neznám žádný takový ty fráze, co s epíšou do formálních a eformálních dopisů;-( ((co s tím?? díky ;-)

Dobry den, potrebovala bych poradit, ve ktere knize najdu souhrn gramatiky a okruhy slovni zasoby pro FCE, nasla jsem par takovych knih, ale bohuzel jsem v Anglii v malem mestecku a tady knihkupectvi s takovymito knihami nemame, takze se do nich nemohu podivat a popisky byvaji mnohdy zkreslene … Neni pro mne problem poridit si vice knih a nebo i knihy objednat z Cech, jde mi o co nejefektivnejsi pripravu jelikoz chci zkousku slozit letos v prosinci.
Dekuji

Janinko mně se nejvíce osvědčila kniha s názvem First certificate Gold, je úžasná a celá v angličtině.

ahoj, chtela bych se zeptat, jestli potrebuju mit nejakou zkousku z agnlictiny, kdyz chci zacit v britanii studovat na univerzite. vyzaduji nejakou konkretni uroven?diky

myslím, že ano. Přesné požadavky by vám daná univerzita měla sdělit.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.